Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

26

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Balık Dolunayına özel bir meditasyon & dua!

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

Yoga Jelka Amstelveen Volle maan meditatie 1

Dolunayda ne yapmalı diye birçok soru geliyor, öncelikle su kenarında bulunmak, yürüyüş yapmak, toprağa veya çimenlere basmak kısaca doğada olmak hepimize iyi gelecektir. Bu akşam enerjinizi temizlemek için sirkeli su ile duş alabilir, bol bol şükür, meditasyon ve dua edebilirsiniz. Ben sizler için bir meditasyon ve dua hazırladım, sizler istediğiniz gibi eklemeler yapabilirsiniz şifa olsun!

Balık burcundaki dolunay aslında geçmişten gelen ve bizi durduran inançlarımıza vurgu yapıyor. Eğer bir türlü gelişme kaydedemediğiniz, ilerlesin istediğiniz ama olmayan konular varsa bunların hepsinin içinizde yatan bir altyapısı vardır. Bilinçaltımızdaki inançlar bizleri yolumuzda engelleyen en farkedilmez ama önemli unsurlardır.

Meditasyona başlamadan önce sakin bir yere oturun, isterseniz mum ya da tütsü yakabilirsiniz. Oturma yatma yada ne yaptığınızın çok önemi yok aslında önemli olan rahat olun, sadece ellerinizi ya da ayaklarınızı çapraz yaparak enerjiyi kapatmayın.

Önce derin derin 3 nefes alın ve sonra nefesini yavaşlatın, zihninize gelen gündelik konuşmaları ya da düşünceleri pas geçip nefesinize odaklanın. Önce şükür ederek başlayın; sağlığınıza, elinizde olan paraya, çocuklarınıza, aileniz hayatta ise ona, gözleriniz gördüğü için, nefes aldığınız için, ayaklarınızın üzerine basabildiğiniz için, bir eviniz olduğu için…. listeyi siz çoğaltın… Sonra bu duayı edebilirsiniz

Geçmiş şifası: Allahım ve Meleklerim, geçmiş yaşamlarımdan, köklerimden, ailemden veya yaşadığım tecrübelerden edindiğim bana kendimi değersiz, yetersiz hissettiren tüm düşüncelerin şifalanmasına ve benim yolumdan çekilmesine niyet ediyorum. Ailem tarafından bana öğretilen az ile yetin, değişim yapma, düzenini bozma, para kolay gelmez v.b kodlamaları iptal ediyorum, onların bunu bilerek yapmadığını biliyorum, onları affediyorum ve onlara da şifa gönderiyorum. Ben bu gece uykumda hem fiziki hem de ruhsal şifalanmaya niyet ediyorum. Bana hizmet etmeyen ve beni engelleyen enerji bağlarını kesiyorum.

Bu gece kendimi evrenin şifasına açıyorum, ilahi bir yolda yürüdüğümü ve bu yolda desteklendiğimi biliyorum. kendime ve hayata inanmayı seçiyorum. hayatımdan beni engelleyen negatif söylemleri çıkarıyorum. Hayat bana hep güzellikler getirir ve isteklerim kolaylıkla olur. Kendime inanıyorum, güveniyorum ve geleceğimin istediğim mutlulukla dolu olmasını diliyorum. Allahım bu dolunayla birlikte sevmediğim huylarımı bırakmaya niyet ediyorum, kızgınlık, öfke, kıskançlık gibi duygularımı bırakıyorum bunun yerine sevgi, huzur ve mutluluk koyuyorum. Kendimden kendimin daha iyi bir versiyonunu yaratmaya niyet ediyorum. Daha sevgi dolu, daha paylaşımcı ve mutlu olarak bunu çevremle de paylaşıyorum. Bu gece dileklerimi hayal ediyorum ve kolaylıkla olmalarına izin veriyorum.

Bu gece dileklerinizi hayal ederek yaşayın, isteyin, dua edin ve geçmişi bırakın. Sevgiyle şifa olsun ve öylede oldu!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir