Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

26

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Balık Dolunayının Genel & Burçlara Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Balık burcunda dolunay 26 Ağustos pazar günü öğlen saatlerinde gerçekleşecek, güneş yenice geçtiği Başak burcunda, Ay ise Balık burcunda olacak. Hareketli geçecek bir yaz döneminden önceden bahsetmiştik, önceki yeni ay Aslan burcunda yaşadığımız tutulma idi ve etkisi 6 ay boyunca devam ediyor olacak. Bu yeni ay içindeki gücü keşfet, hayatının kontrolünü elinde al ve seni mutlu etmeyen şeyleri değiştir, hayatından çıkar ve yenilen dedi. Bu süreçte geri giden gezegenler aslında bize bir sorgulama süreci yaşattı, neredeyim, neden bu durumdayım, mutlu değilsem neden bu işin içindeyim, değişiklik yapmak mı, değişmektense ölmeyi tercih ederim bile dedik ama değişim ne yazık ki kaçınılmaz.

Şimdi bütün bu olaylar arasında aslında çokta önemli bir kapı açılıyor hepimiz için “HAYAL KUR” diyor gökyüzü. Evet evet hayal et, sınır tanıma, korkma, en iyisini iste, nasıl olacağına da sen karışma! Aslında hepimiz sonsuz sınırsız potansiyeller içeren varlıklarız, ama içimizdeki korkularımız, geçmiş deneyimlerimiz, kendimizi eksik hissettiğimiz alanlar, toplum – aile baskıları hepimizin üzerinde durdurucu etkiler yapıyor. Şimdi mantıkla çözemediğimiz konulara, hayallerimiz ile çözümler bulabiliriz veya akışa bırakarak evrenin bizim için en iyisini yapmasını isteyebiliriz.

Şimdi gelelim Ayın bulunduğu Balık burcuna, zodyağın son burcu Balık aslında bir bilme ve kabullenme hali içindedir, evrene, akışa en açık ve hassas burçlardandır. Hayal gücü kuvvetlidir Balıkların, hayal kurarlar ama öyle hayaller kurarlarki bazen gerçeklikten uzaklaşırlar veya adım atmakta zorlanabilirler. Karşısında bulunan Başak burcu planla, hesapla, mantık var çalışmadan birşey olmaz derken, balık sen iste, evrenin neyi nereden, nasıl vereceğinden sana ne der! Evet hep hayal dünyasında yaşamayacağız, hayatın gerçekleri ve yapmamız gerekenlerde var ama herşeyde bir hayalle başlamaz mı? Eğer kendinize bir hayal kurup, onun içinde bulup, duygusuna girebiliyorsanız olmasının yarısını halletmişsiniz demektir. Diğer yarısı içinde Başak burcu tarafını kullanıp çalışmak, adım atmak gerekir ama bunları yaparken de hep evrenin bizi desteklediğini hissedebilmek!

Bence bu hayat sihirli, keyifli ve her anı sürprizlerle dolu, küçükken herşeyde bir sihir olduğuna ve istenilen herşeyin olabileceğine inanırdım, büyürken size bunun böyle olmadığını, çok çalışmak gerektiğini, sorumluluk almak gerektiğini, belli bir yaştan sonra çokta fazla abartılı eğlenmemek gerektiğini öğretiyorlar. Sonra ise sistemin harikalığını unutup, birer robot gibi sitemin çarkları içinde yaşıyoruz. Şimdi ise sınırsız hayal kurmanın vakti, dileklerinize odaklanmanın, sınırsızlık içinde mutluluk ve sevgi ile istemenin zamanı. Atmanız gereken adımlar ve isteklerinizin sonucunu görmek için ise Eylül ayında Başak burcunda yaşayacağımız yeni ay ve sonrasındaki dönem iyi olacak.

Şimdi hayallerinizi hayatınıza çekme, isteklerinize odaklanma ve güzel bir gelecek yaratma fırsatınız var! Sahi siz neler isterdiniz? Bence bir hayal listesi bu dolunaya çok yakışır! Eğer bu dönemde bitişler yaşıyorsanız fazlaca tutunmanın anlamı yok, yeni ve güzel şeyler ancak bitişlerden sonra gelebilir. Bu sadece kişiler veya ilişkiler anlamında değil, duygu, düşünce ve tutumlar anlamında da söz konusu. Ne olacağını ya da olması gerektiğini bildiğiniz ama ilerlemeye cesaret edemediğiniz konular, verilen tepkiler veya bir patlama noktası ile ortaya dökülüp siz içinizde birikenleri dökebilirsiniz. Bu dolunay hassasiyetlerimizi de tetikleyecek etkiler içerecek, tepki vermeyi ya da işleri akışa havale etmeyi seçebiliriz ama hayatımızda değişiklikler yapmak için adım atmazsak bizim adımıza birileri bunu yapmayacaktır unutmayın.

Bu dolunayda kendinize bir sorun ne istiyorsunuz? Bunun olması için neler mümkün? (bu arada zihninizin olmaması için sıraladığı bahane ve bilgilere de dikkat edin). Hakkınızda hayırlı olan, mutluluk ve sevgiyi yolunuza getiren güzellikler kolaylıkla yolunuza gelsin.

Dolunayın Burçlara Etkileri  – yükseleninize göre de okuyunuz!

Koç Burcu: Sizin için bilinçaltınızda yatan korkuların canlanacağı ve sizi engelleyen konuları fark edebileceğiniz bir dolunay zamanı. Dolunay süresince olan olaylar, duyduklarınız ve önünüze gelen konular aslında çözmeniz gereken şeyleri de anlatıyor olacak. Dolunay sırasında sağlığıız ile ilgili ufak tetiklenmeler olabilir, belki de hayatınızın hızını biraz düşürmeniz ve enerjinizi bazı yaratıcı projelere kanalize etmeniz size iyi gelebilir. Haftaya Marsın düze dönmesi sonunda sizin için çok daha iyi bir dönem başlayacak ve ilerleyebileceksiniz.

Boğa Burcu: Hayallerinize odaklanıp dalıp dalıp gidebilirsiniz bu dolunay sürecinde. Ne hayal ettiniz ne durumdasınız, ne yapmak istiyorsunuz, bunun için neler mümkün konuları bu dönemde gündeme gelebilir. Hayat bazı bitişler ve sarsıntılar ile size gitmeniz gereken yola gitmeniz için destek verebilir. Bu günlerde sosyal çevrenizden alacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Bu etkiyi hayatınızda yapmak istediğiniz değişimleri hayal etmek ve planlamak ile  geçirebilirsiniz, Eylül ayındaki yeni ay ise aksiyon almak daha doğru zamanlama olacak.

İkizler Burcu: Kariyeriniz ilgili konular bu dolunayda gündemde olacak. Ne yapıyorsunuz ve ne gibi hayalleriniz var hayatınızla ilgili? Hep hayaliniz olan bir kariyere adım atmak için gerekli etkiler bu dönemde karşınıza gelebilir bu dönemde. Hayatınızın nasıl olmasını istediğiniz ile ilgili kuracağınız hayaller, enteresan bir şekilde gerçekleşmeye ve evren size bu konuda destek vermeye başlayabilir. Evliliğiniz ve kariyeriniz ile ilgili konular ile ilgili bu dolunayda gündemde olabilir ve ilginizi isteyebilir.

Yengeç Burcu: Neye inanıyorsunuz sevgili Yengeçler, siz inandığınız şeyleri hayatınıza yansıtıyorsunuz. Kendinizi aldattığınız konular ve kendinize dürüst olmadığınız konular bu dolunanın gündeminde olacak. İnançlarınız bu dolunayın gündeminde; eğer inanarak hayaller kurarsanız bu dolunay size müthiş bir açılım süreci yaşatabilir. Yine yurtdışı, yabancılar, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konularda bazı haberler almanız bu dönemde mümkün. Bu dönemde karşınıza gelecek bilgiler, okuyacağınız kitaplar veya katılacağınız eğitimler hayatınızda büyük bir değişim, dönüşümü başlatabilir.

Aslan Burcu: Parasal konular bu dolunayda gündeminizde olacak sevgili Aslanlar. Para konularda bazı aldanmalar ve fazla fedakarlık yaptığınız konular, kişiler gündeminize gelebilir. Eğer parasal konulara veya ortak yapılan işlerle ilgili hayalleriniz de varsa bunlara odaklanmanız kafanızda planlamanız ve Eylül ayında harekete geçmeniz doğru olacaktır.

Başak Burcu: Güneş sizin burcunuza geçti yani sizin döneminiz başladı, burcunuzda yaşanacak yeni ay öncesinde hayatınızdan çıkması gerekenler, bitmesi gerekenler ve kapanması gereken konular gündemde. Özellikle ikili ilişkiler, evlilik ile ilgili konular veya bire bir yaptığınız işlerde beraber çalıştığınız kişiler bu dönemde gündeminizde olacak. Birileri ile ilişkinize devam etmemeye karar verebilirsiniz bu dönemde, aldanma ve birşeylerin ne olmaması da söz konusu. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu konularda hayal kurmak ise size isteklerinizi getirebilir. Zihniniz ile planlamalar yaparak değil, kalbiniz ile istemeyi ve nasıl olacağını hesaplamak yerine bu konuları evrene bırakmayı tercih edin.

Terazi Burcu: Çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar, günlük rutininiz bu dönemde gündemde olacak. Değişimlere açık bir dolunaydayız, bırakmanız gereken huylar, alışkanlıkar bu dönemde olay bazında gündeminize gelebilir ve artık farklı yaklaşımları sizden isteyebilir. Özellikle hayatınızın içindeki küçük rutinlere bakın ve ufak değişimler yaparak hayatınıza bir yenilenme getirin. Sağlığınız ile ilgili konularda bu dönemde gündemde olacak. İş alanınızda bazı bitişler özellikle fazla vericilik yaptığınız alanlarda kapanışlar söz konusu olabilir.

Akrep Burcu: Aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeminizde olacak bu dolunayda. Eğer bir çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dolunay döneminde haberini alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler konularında gelişmelerde bu dönemde söz konusu. Eğer mutsuz bir ilişkinin içindeyseniz bu dönemde bir bitiş yaşanabilecekken, eğer bir ilişki hayaliniz varsa bu dönemde bu hayale, nasıl birini istediğinize odaklanmak hayatınıza bu kişiyi getirebilir.

Yay Burcu: Ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konular bu dolunayın gündeminde. Eğer ev almak, aile kurmak gibi hayalleriniz varsa bu dönemde bu konulara odaklanmak, hayal etmek hayatınızda mucizelere yol açabilir ve güzel şeyler yolunuza gelebilir. Ev arıyorsanız bu dönemde istdiğiniz ve hayal ettiğiniz gibi bir yer karşınıza gelebilir. Çocuğu olanlar için onların hayatında yaşanacak bazı değişimler ve gelişmeler sizi de etkileyebilir.

Oğlak Burcu: Bu dolunay birçok haber alabilirsiniz, birçok bilgi gündeme gelebilir ve sizin hayatınıza bakış açınızda değişimler gündeme gelebilir. Oğlak burçları çok esnek değildir, hayal kurmaktan da hoşlanmazlar çünkü onlar hayatın mantıkla ve çalışmayla kurulduğuna inanırlar ama bu sefer durum farklı. Hayat diyor ki hayaller olmadan yaşanmaz, hayal kur sonra uygulamaya geç. Hayatınızda ne değişimler isterdiniz Oğlaklar, hayal kurun sonra bırakın evren size getirsin herşeyin önce hak edilmesi gerekmez.

Kova Burcu: Para, para, para! Bu dolunayda parasal konular gündeminizde olacak  sevgili Kovalar! Konumuz dolunay olduğuna göre bazı bitişler bu dönemde yaşanabilir. Ama üzülmeyin daha iyi kapılar açılması için iyi etkilerde olacak. Bu konularda aldanmamaya dikkat edin, kime güveneceğinizi seçmeniz önemli. Eğer daha çok para kazanmak istiyorsanız bu dolunayda sahip olmak istediklerinizi hayal edin ve gerisini siz hesaplamayın bırakın evren size kolaylıkla getirsin.

Balık Burcu: Dolunayın başrol oyuncusu Balıklar, burcunuzda olan bu dolunay sizi iyice hassas bir moda sokabilir. Bu dolunay ile ortaya çıkışlar ve hayatınızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Alacağınız haberler plan değişiklikleri yapmanıza sebep olabilir. Hayallerinize odaklanın ki hayal ederek birşeyleri hayatına çekme gücü en yüksek insanlar sizlersiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve herşey için kendinizi üzmeyin bu dönemde bol bol şükür önemli!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir