Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

10

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Yeni ay Ritüeli!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji, Olumlama

Başak burcunda pazar akşamı yaşadığımız yeni ay, aslında tam bir arınma, temizlenme ve yenilenme sağlıyor bizlere. Bu zamanda vücudumuzu temizlemek için yapılacak arınma, detoks ve sağlıklı beslenme programları son derece faydalı olabilir. Bunun yanında bu yeni ay aynı zamanda zihinsel bir temizlemeyi ve organizasyonu da anlatıyor. O yüzden bu dönemde düşüncelerimiz üzerinde çalışmak iyi olacaktır.

Öncelikle bugünlerde evinizde gerekli olmayan ne varsa atmanızı tavsiye ederim, özellikle bozuk elektronik aletler, kullanılmayan kitap, kıyafet ne varsa. Tam bir çekmece, ofis ve ev düzenliği zamanı, eskilerin bahar temizliği gibi düşünün. Sonrasında hayatınızda sizi yukarı çekmeyen, negatif etkileyen, sizi üzen ve enerjinizi çeken kişilere bakın, mümkünse hayatınızdan bu kişileri çıkarın, bu hayata üzülmeye ve dert çekmeye değil, kendi muhteşemliğinizi yaşamaya ve sevmeye geldiniz. Eğer bu kişiler aileden ise ya size olan etkilerini azaltmak için uğraşın ya da az görüşün.

Şimdi olumlamalara gelelim, eskiden gelen acı deneyimleri ve hikayeleri geride bırakıyorum. Ben yeniye ve mutlu olan şeylere odaklanıyorum.

Zihnimden negatif düşünceleri çıkartmaya niyet ediyorum, hayattan pozitif deneyimler bekliyorum. ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.

Ayrıca dileklerinizi ve isteklerinizi bir kağıt alarak yazabilirsiniz, bunları yazıp bir kutuya koyun ve saklayın. Deniz kenarına giderseniz bunları denize de atabilirsiniz. Yazılarınız olumlu olsun; sağlığımın devamlılığı, bolluk bereketli kazançlar, daha fazla mutluluk gibi cümleler kullanın. Yokluktan yazılan dilekler ancak size yokluk getirir, yani param olsun demek, param yok inşallah olur demektir, negatif bir yaklaşımdır, paramın artmasına ve kolaylıkla bereketli paralar kazanmaya niyet ediyorum diyebilirsiniz. Bu yeni ay hayatınızda büyük bir yenilenme yaşamanız için size yardımcı olsun, hayatınıza sevgiyi ve sevgi dolu insanları getirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir