Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

28

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Hayatla uyumlu olmak! Farkında mısınız?

Yazar , Kategori Astroloji

Yaşadığınız bu hayatta etrafınıza, doğaya, hayvanlara yani beraber yaşadığımız diğer canlılara ne kadar duyarlısınız? Günün koşturmacası içinde herkes bir yerlere koşturuyor, bir kaç kişi toplantığında ise işlerin ülkede kötü gittiğinden, insanların birbirine duyarsız olduğundan, kimsenin kimseye anlayışla yaklaşmadığından bahsedip siz komşunuza selam vermiyorsanız, omzunuza yanlışlıkla çarpan insana bağırıyorsanız şikayet ettiğiniz ekibin içinde siz de varsınız demektir!

Çevreye duyarlı olmak, çöp atmamak ya da yerde gördüğünüz bir çöpü almak duyarlı olmak demektir ve ne kadar hassas bir insan olduğunuzu gösterir. Ben yine hep olduğu gibi yerdeki çöpleri dayanamayıp toplarken 2 genç çocuk çevrecimisiniz abla dedi, hayır insanım diye cevap verdim şaşırdılar! Demekki yerden bir çöpü alıp atmak sadece çevreci olunca oluyor!!??

Yolda gördüğünüz bir köpeğin veya kedinin sizden sevgi beklediğini anlamak ve başını okşamak hem ona iyi gelecektir hem de onlardan yayılan saf sevgi ile size!

Yine sokaktaki hayvanlara su vermek veya yemek vermek sizin yine duyarlılığınızı gösterir.

Çevrenizde yaşayan yaşlı kişilerin poşet taşımasına yardım etmek veya toplu taşımada elinizden geldiğince yer vermek kaybetmemek gereken değerlerimiz arasında.

İhtiyacı olduğunu anladığınızda 3-5 lira ile bile yardım edebileceğiniz bir kişi ve birini ufacık birşey yaparak mutlu etmek paha biçilemez. Hiç yapamıyorsanız birine güzel bir laf söyleyin yüzünü güldürün, size de iyi gelecektir.

Elinizden geldiğince iyi konuşun, iyiliği paylaşın, çevrenize duyarlı olun ve yardım edin. İyilik paylaştıkça çoğalır, o zaman bu güzel cuma gününde daha ne bekliyorsunuz? Hayatın daha güzel olmasını istiyorsanız içinde bulunan en aktif üyesi olarak birşeyler yapın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir