Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

10

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Burçlardan aşk sözleri!

Yazar , Kategori Astroloji

Yine biraz eğlenelim diye yazıyorum bu durum burcunuz dışında Venüsünüzün bu alanlarda olmasına görede değişir ay ben öyle değilim böyle değilimlere girmeyelim gülelim geçelim lütfen 🙂

Koç burcu, sen biraz yavaşsın galiba yürüsene yahu! Sıkıldım valla kalk birşeyler yapalım (hele karşısında bir oturan Boğa varsa çok eğlenceli olur)

Boğa burcu; Hani bu akşam dışarı çıkıyorduk? Yok hayatım gel evde oturalım mis gibi sofra hazırladım bak ne yemekler var, keyif yaparız ne gerek var yürüyeceğiz oraya birde yok yok gel!

İkizler burcu, hmm ben bu akşam oraya gidelim dedim ama fikrimi değiştirdim sinemaya gidelim sana niye mi söylemedim şimdi değiştirdim fikrimi çünkü ne var bunda!?

Yengeç, ama sen bana beni sevdiğini hiç söylemiyorsun, sarılmıyorsun da, zaten bu akşam hep başkalarınla ilgilendin ilgi istiyorum ben!

Aslan, tatlım ben herşeyi organize ettim sen yorma kafanı, ne oraya gitmek istemiyor musun ama orası buraların en lüks mekanı!?

Başak, Sen geçenlerde öyle demiştin, şimdi de böyle dedin ben takıldım buna. Ayrıca diş macununu dibinden sık, birde odanı düzenli bırak, çok dağınıksın offf

Terazi, hadi kalk dışarı çıkalım, manzarası güzel bir mekan var, yemeklerde harika, hatta arkadaşları da çağıralım, dur hemen süsleneyim en güzel elbisemi giyerim hemen hazırlanırım… (Oğlakla çok eğlenceli olur)

Akrep burcu, sen beni gerçekten seviyor musun? başkalarına da bakıyorsun da kimdi o konuştuğun adam, geçen akşamda bir arkadaşımla buluştun dedin açıklama yapmadın?

Yay burcu, ya evlilikte neymiş özgürlüğüme çok düşkünüm ben gezer  tozarım, kısıtlanmak istemem, hadi kalk yurtdışına gidelim, sonra oradan da Fransaya geçeriz hatta işimizi bırakıp başka ülkeye mi yerleşsek? Hayır neden gidiyorsun? (çok geldi tabi adama alıştırarak söylemek lazımdı 🙂

Oğlak burcu, ben bu akşam oraya gidemem işim var benim, senin gibi değilim sorumluluklarım var, ayrıca ne gerek var dansa filan bir yerde oturup ekonomiyi ve iş dünyasında son durumu konuşalım… (karşısına bir Yay koyun ve eğlenin)

Kova burcu, beni kısıtlama, arkadaşlarla toplanıp küresel ısınmayı konuşacağız, ayrıca bu toplum nereye gidiyor bu da önemli, sen nasıl bu konulara hiç takılmıyorsun anlamıyorum, seninle bu iş olmaz!

Balık burcu, ben seni çok seviyorum, sen hayalimdeki prenssin, ama öyle davranma sana yakışmıyor (sonra küser haberiniz olmaz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir