Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

18

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Kalan burçların Ekim ayı Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

Akrep burcu: Akrep burcu için yoğun ve önemli bir ay, doğum gününüz yaklaşırken hayatınızda değişim gerektiren ve şifa gerektiren alanlar yine odakta olacak. Özellikle ayın ikinci yarısında isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebileceksiniz. Ev – aile, gayrimenkul konuları bu ayın odağında, bir ev alım satımı ya da yer değiştirme söz konusu olabilir (özellikle yükselen Akrep) Boğa burcunda gerçekleşecek dolunayda ikili ilişkiler ve evlilik konularına vurgu yapıyor olacak. Sizin için ilişkiler anlamında önemli bir ay olacak, kararlar, değişimler ve bazı ayrılıklar söz konusu olabilir.

Yay Burcu: Bu ay gündeminizde sözleşmeler ve kısa seyahatler olacak. Kısa bir kaçamak size iyi gelebilir, gezmeyi seven Yay burçları için bu ay yine hareketli olacak. Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin iş alanınızda önceden yaptığınız başvurular veya iş ile ilgili ilerleme beklediğiniz konuları aktive edecek gibi gözüküyor. Bu dönemde sağlık konuları da gündemde olacağından yıllık check up’ınız varsa yaptırmanız iyi olur. Akrep burcunda yaşanan hareketlilik arkanızdan çevrilen işleri aktif yaparken bir yandan da bilinçaltı çalışmaları ve korkularınız ile ilgili çalışmalar yapmaya sizi açık yapıyor!

Oğlak Burcu: Bu ay gündeminizde parasal konular var, bu konularda mücadele bir kontrat yapmak ya da bir işi almak için girişimler aktif olacak. Bu konularla ilgili arkadaş gruplarından destekler almanız da söz konusu. Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sizi için aşk konularını da gündemde getirecek, sorumlulukların arttığı yılda Oğlaklar için bu dönemde bir bebek haberi de söz konusu olabilir. Yine çocuklarla ilgili alınacak haberler ve yaratıcı projeler ile ilgili sonuçlanmalar bu dönemde etkin olacak.

Kova Burcu: Burcunuzda ilerleyen Mars hayatınızda yapmak istediğiniz birçok şeyle ilgili girişim yapmanız için sizi destekliyor. Bu hem özel hayatta, hem iş hayatında hem de yapmak istediğiniz herşey için geçerli. İlerlemeyen işler yüzünden gerilmeniz mümkün çünkü geri giden Venüs bazı konularda durup düşünüp sonra hareket etmeyi gerektiriyor. Kariyer alanınızda olan  gezegen yoğunluğu ise bir değişimi ve güzel gelişmeleri destekliyor. Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin ev, aile, gayrimenkul konularınız ile ilgili bazı durumların ortaya çıkmasını destekleyecek bu konularda beklenmedik değişimler ve gelişmeler ay sonunda söz  konusu.

Balık Burcu: Balıklar için bu ay bilmedikleri bazı konular, aniden gelişen konular ve kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar söz konusu olacak. Eğer arkanızdan iş çevirmesinden şüphelendiğiniz kişiler varsa bu ay ekstra dikkatli olun. Yine sağlık konularında bazı tetkikler yapılması bu ay iyi olacaktır. Uzaklardan haberler, belki bir seyahat ve özellikle hukuksal konular ile ilgili gelişmelerde bu ay mümkün. Boğa burcunda yaşanacak dolunay sizin yakın akrabalar, kardeşler konularını aktive edecek, onlardan alacağınız bir haberler onları ziyaret etmeniz gerekebilir. Yine ani bir gelişme ile bir seyahate çıkabilirsiniz. İmzalamayı beklediğiniz bir sözleşme varsa ay sonuna doğru bir gelişme olması mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir