Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

31

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Kasım Ayında Neler Var?

Yazar , Kategori Astroloji

Güzel ve enteresan bir aydan merhaba! Artık sonbaharın kışa döndüğü bir aya girdik, Güneş Akrep burcunda seyahat edecek ama bir yandan da gezegenler artık Yay burcuna geçmeye hazırlanacak. Ayın ilk gününde Ay Aslan burcunda olacak ve sert etkiler içeren bir günle başlayacağız. Ay geneli ise değişim ve dönüşüm temaları son derece ön planda olacak.

Ekim ayının son günlerinde Merkür Yay burcuna, Venüs ise geri giderek Terazi burcuna hareket etti, 16 Kasımda Venüs düz hareketine geçecek yine aynı günlerde 16 Kasımda bu sefer Merkür Yay burcunda geri hareketine başlayacak. Bunların etkilerini ayrıca yazacağım. 16 Kasım gecesi Mars Balık burcuna geçiş yapacak, aksiyon almak için iyi düşünmek gereken ve duygusal aksiyonları hızla almamamız gereken bir dönem olacak.

Tüm bu kargaşa arasında ayın en önemli olayları olan yeni ay Akrep burcunda 7 Kasımda gerçekleşecek, diğer önemli bir olay bizi 1 sene boyunca etkileyecek olan Jüpiter’in Yay burcuna geçmesi olacak, bu hareket 8 Kasımda gerçekleşecek. Kasım ayındaki dolunay zamanı 23 Kasım olacak, bu dolunay ikizler burcunda gerçekleşecek ve enteresan bir dolunay olacak çünkü yöneticisi Merkür bu dönemde geri harekette olacak, eskiden olan konular gündemimize gelecek ve hatta bizden saklanan bazı konular ortaya çıkacak. 22 Kasımda Güneşin de Yay burcuna geçmesi ile daha enerjik ve hareketli bir döneme gireceğiz, Yay burcu zamanı bizi yükseltecek ve olumlu bakış açısına büründürecek.

Unutulmaması gereken bir hareket daha bu yıl Mayıs ayında Boğa burcuna geçmiş olan Uranüs’ün geri hareketi sırasında 7 Kasımda Koç burcuna gerilemesi. Hepimizin son 6 yıldır sınav ve değişim yaşadığımız alanlarda tekrar ve son kez bir sınav yaşayabiliriz. Ay geneli son derece hareketli ve bir o kadarda olaylı olacak gibi gözüküyor eskiden bu yana gelen veya süregelen meseleler artık çözümleme istiyor sebebi de yeniye başlayacak olmamız Ocak ayı hepimiz açısından yeni başlangıçlara gebe bir ay olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir