Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

5

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

Güzel bir haftadan merhaba! Bu hafta neler var neler…

Pazartesi, Salı gününde Terazi burcunda ilerleyen Ay gündemimize ilişkileri getiriyor, uyum, denge ve ahenk arayışında olacağımız günlerdeyiz. Hukuksal konular, her tür ikili ilişki ve aşk konuları gündemde, eskiden gelen bazı konularda ilgimizi isteyebilir. Çarşamba günü Akrep burcunda bir yeni ay meydana gelecek ve daha taze enerjiler, yenilenme, değişim ve dönüşüm dönemine gireceğiz. Yeni başlangıçlar için uygun bir dönem olmakla birlikte Venüs’ün geri gidiyor olması ilişkiler konusunda başlangıçlar için uygun zamanda olmadığımızı anlatıyor. Yine bireysel haritalarınızda Venüs’ün yönettiği alanlara dikkat ederek karar almak gerekir önemli işleriniz için danışmanlık alarak ilerlemenizi tavsiye ederim.

Bu hafta, Mayıs ayında Boğa burcuna geçmiş olan ve bir süredir geri gitmekte olan Uranüs, çarşamba günü Koç burcuna geri gidecek, son 6 yıldır bizde açılımlar yapan Uranüs son kez bazı konuların üzerinden geçecek bu geri hareketi ile. Yine Kova – Aslan aksında ilerleyen Ay düğümleri de Yengeç – Oğlak aksına gerileyecek, bu etki aile, gayrimenkul, anneler, çocuklar ve duygularımızı nasıl gösterdiğimiz konularında bizde açılımlar yaratacak. Tutulmalarında ilerde eşlik edeceği bu etki haritalarımızda Yengeç – Oğlak burçlarının bulunduğu alanlarda bizlere büyük değişimler getirecek.

Ayın ve hatta yılın en önemli olayı bu hafta gerçekleşiyor Jüpiter’in Yay burcuna geçişi hepimiz için genişleme, büyüme, bolluk bereket ve şanslı etkiler getirecek bir zamanı başlatıyor. Detaylı etkileri için yayınladığım yazının linkine buradan ulaşabilirsiniz. Bu haftanın bana göre en güzel günü ise Ayın Yay burcunda olacağı ve gökyüzünde harika bir konumlama olacak Cuma günü, düşünceleriniz gerçek olabilir o yüzden olumlu olun, evrene isteklerinizi dileklerinizi pozitif bir dille gönderin. Mucizelerin olması için sizin dilemeniz ve mucizelerin olabileceğine inanmanız gerekir.

Haftasonunda da enerjisi yüksek zamanlarda olacağız, yeni ayın enerjisi ile hayatınıza bir göz atmak ve neler yapmak isterim, gerçekten nerede olmak isterim diye düşüneceğiniz bir haftadayız. İstediğiniz gelişmelerin kolaylıkla olduğu güzel bir hafta dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir