Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

5

Kasım 2018

2

YORUMLAR

Kasım Ayı Burç Yorumları – Oğlak

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kasım ayından merhaba! Oğlak burcunu bakalım bu ay neler bekliyor?

Oğlak burçları büyük değişim ve dönüşüm yıllarındalar, sorumluluk almak ve hayatlarını yapılandırmak için güzel bir dönemdeler. Kasım ayında da en aktif alan Oğlaklar için hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanı olacak. Son 1 yıldır yaşadığınız transit hep hayal ettiğiniz konuların güzerine gitmeniz ve korkmadan ilerlemeniz için size destek verdi ve yolunuzu açtı. Bu konular  22 Kasıma kadar Akrep burcunda ilerleyecek güneş ile son kez gündemde olacak. Bu dönemde planını yaptığınız şeyleri hayata geçirmek, yeni başlangıçlar ve değişimler söz konusu olacak.  7 Kasımda Akrep burcunda yaşanacak yeni Ay, aslında hayatınız ile ilgili bazı kararlar almak ve hayal ettiğiniz şeylerle ilgili harekete geçmek için son derece güzel etkiler içeriyor, kaçtı sandığınız bir fırsat bu dönemde tekrar karşınıza gelebilir.  Venüs gerilemesini ay başı itibari ile Terazi burcunda devam ettirecek bu durum sizin kariyer alanınızda olacağından, kariyeriniz ile ilgili eski bir konu veya bu alanda da kaçtı sandığınız bir fırsat yine hayalini kurduğunuz ama gerçekleşmeyen konularla ilgili ikinci bir şans ve güzel gelişmelerde söz konusu olabilir. Özellikle  Ağustos sonunda ve Eylül başında aktif olan bazı  konular tekrar gündeme gelebilir. 16 Kasımda Venüs’ün geri hareketini sonlandırması artık eski meselelerin üzerinden geçme faslını tamamlıyor olacak, düze geçmesi ile birlikte özellikle kariyer konularında  bir yeniden yapılandırma, kararlar alma ve ilerleme dönemi başlayacak.

Bizi 1 yıl boyunca etkileyecek en önemli olaylardan birisi de Jüpiter’in  Yay burcuna geçmesi olacak bu geçiş 8 Kasımda gerçekleşecek. Jüpiterin etkisi size beklemediğiniz yerlerden gelen şanslar, tanımadığınız kişilerden aldığınız destekler olarak yansıyacak, ayrıca bu geçiş hem fiziki hem de bilinçaltında bir şifalanma dönemini anlatacak, o yüzden bu etkiyi güzel bir şekilde değerlendirin ki 1 yıl sonra burcunuza geldiğinde, ektiklerinizin sonucunu alasınız.   22 Kasımda Güneşin de Yay burcuna geçişibu etkiyi iyice destekliyor olacak, yılın konseptini anlatan haberler ve gelişmeler bu 1 aylık süreçte yaşanabilir.

Bir süredir geri hareket etmekte olan ve genel anlamı ile ilişkiler ve para konularını anlatan  Venüs 16 Kasımda düz hareketine geçecek bu iyi haber fakat aynı günde Merkür geri hareketine başlayacak. Merkür sizin hem iş, çalışma ve uzaklar, yabancılar, hukuksal konular alanını yönettiğinden bu konularda dikkatli ilerlemeniz gerekecek. Ayrıca eski konular ve meselelerde gündeminize gelebilir. Merkür gerilemesi genel anlamı ile eskiye dönüş, eski arkadaşlarla buluşma, teknoloji alanında problemleri anlattığından, iletişimin her halinde dikkatli olmak gerek.

Ay kapanışında 23 Kasımda  İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunayın yöneticisi geri harekette olacağından eski konular, konuşmalar, iletişimle ilgili konular, önceden yaşanmış şeyler, kapanmamış konular, yapılmış girişimler ve görüşmeler tekrar gündeminize gelecek. Dolunay sizin çalışma, iş ve sizin için çalışanlar alanınızı yönettiğinden bu konularla ilgili ortaya çıkışlar ve sonuçlanmalar yaşamanız söz konusu. .  Yine sağlık alanında da bazı durumlar ortaya çıkabilir bu dönemde sağlık kontrolü yaptırabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Oğlaklar, sevgiyle kalın…

2 Yorumlar

  1. Pınar
    • Güliz Kına

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir