Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

7

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Akrep yeni ayının genel & burçlara etkileri

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 6

Akrep yeni ayının etkileri neler?

7 Kasım çarşamba akşamı saat 18:00 civarı Akrep burcunun 15 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay sırasında İkizler burcu yükselecek yöneticisi Merkür ise karşıt alanda Yay burcunda ilerliyor olacak. Yeni Ayın yöneticisi Mars ise Kova burcunda yerleşmiş durumda Venüs ile de güzel bir açısı var.

Mealine gelirsek; Akrep burcu hayatta derin konuları anlatır, karanlık tarafımızdır, tutkular, hırslı olduğumuz alanlar, hayatta kalma gücümüz ile alakalıdır.  Risk almaktır, yenilenmektir, ölüp yeniden doğmaktır, kıyasıya ve ölesiye mücadele etmektir. Takıntılarla alakalıdır Akrep burcu, kinlendiğimiz konular, içimize attığımız şeyler ve intikam duygusu ile de alakalıdır. Yeni Ayın hemen sonrasında bir yıldır Akrep burcunda ilerleyen Jüpiterde burç değiştiriyor ve Yay burcuna geçiyor. Aslında dönem tam bir dönüşüm dönemi, kendimize dönüp bakmak, hayatımızda memnun olduğumuz ve olmadığımız konuların üzerinden geçmek ve birçok şeyinde aslında kendimizden kaynaklandığını anlayıp, kendimizde değişimler yaparak yepyeni bir yola başlamak.

Yeni aydan önceki bu günler kendimizi arındırmak için son derece ideal, bu hem vücut anlamında hem de hırslar, öfkeler ve kinler anlamında. Kendinizi yiyip bitirdiğiniz durumlar, kangren olmuş bir türlü çözülmeyen işler ve ilişkiler bu dönemde bitebilir veya bitmiyorsa da kesip atabilirsiniz. Derlerya insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş, mutlu olmak, kendinize mutlu bir hayat kurmak ve yolunuzu açmak sizin elinizde, o yüzden yeni bir başlangıç yapmak önce kendinizden, düşüncelerinizden, konuştuklarınızdan hatta izlediklerinizden başlasın.

Keskin hatlarınız olmasın, yargılamayın dünyayı ve hayatla kavga etmeyi bırakın, hayat kendinle mücadele edene ancak daha çok mücadele edecek konular verir. Bu dönemde yapılacak en güzel şey kendi içinizdeki karanlık alanla yüzleşmek, kendinize dürüst davranmak, neyi neden zorladığınızı itiraf etmek. Bu itiraf sizi rahatlatacak ve yeni yollar seçmeniz için önünüzü açacaktır. Bu günlerde yapılacak şifa çalışmaları son derece etkili olabilir ve size büyük bir dönüşümün kapısını açabilir. Karanlığınızdan geçmek ise sadece sizin elinizde, kendi karanlığınız bu dünyadaki yolunuzu da belirliyor o yüzden sevin karanlık tarafınızı da ama sizi yönetmesine izin vermeyin. Sevgi iyileştiricidir, şifadır, birleştiricidir, kin ve öfke ise ayırır, sizi sizden uzaklaştırır ve hasta eder. O yüzden de önce kendinizi sevin, şifaya kendinizi açın, sonra biraz daha hayatı ve kendinizi derinlemesine sorgulayın. Ne yapıyorum, neden yapıyorum ve ne yapmak istiyorum çok kritik sorular. Jüpiterin Yay burcuna geçişi, bizi inançlar anlamında çok genişletecek ve isteyen, niyet edenlerin önünde sonsuz sınırsız bilgiler ve kapılar açacak tabii sadece anlayana. Kişi bu hayatta çok düz hayatı yaşamayı, herşey için diğerlerini suçlamayı ve öğrenmemeyi seçebilir, böylede gelip gidebilir. Öğrenmek isteyenler için ise önümüzdeki dönem son derece dönüştürücüve geliştirici etkiler içeriyor olacak.

Akrep burcu yapısı itibari ile krizlerle alakalıdır ve biraz yıpratıcı etkilerde içerir, gökyüzünde geri giden Venüs zaten bu aralarda ilişkiler konusunda bizi sınıyor, eski ilişkiler, eski yaralar, sürekli aynı yerden kırıldığımız konular gündemde. Bugünlerin konusu daha çok hem para hem de ilişkiler, aslında ikisininde değer ile son derece alakası var, neye değer veriyoruz, neden değer veriyoruz ve herşeyden önemlisi kendimize ne kadar değer veriyoruz sorgulanması gereken konular arasında. Kendimizde değersiz kıldığımız alanlar, kendimizle ilgili sorunlu alanlarımız hem ilişkilerimize hem de parayı kazanma gücümüze yansıyor. Bu yeni ayla birlikte kendimizdeki sıkıntılı alanları görmek, yüzleşmek, içimizde biriken duyguları dökmek, yenilenmek ve ilerlemek söz konusu olacak. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman ama Venüs’ün geri gittiğini düşünürsek 16 Kasıma kadar hala daha dikkatli olmak ve eski konuların üzerinden geçmek lazım… Geriye dönüp bakmadan ileri gitmek zordur, yaşadıklarınıza bakıp neleri tutmak neleri bırakmak istediğinize karar verin. Siz karar verip niyet ettiğinizde yepyeni yollar ve bilgiler size açılacaktır. Karanlığın aydınlığa çıktığı yollarda olmanız dileği ile…

Akrep yeni ayının burçlara etkileri!

Koç & Yükselen Koçlar: Bu yeni ay size parasal konularda yeni adımlar atma ve başlangıçlar yapma fırsatı getirecek, bir anda elinize birçok yerden para gelebilir, evinizin bolluğu ve bereketi artabilir. Eğer iş konularında problemler yaşadıysanız daha iyi gelir getirecek bir işten haber alabilirsiniz bu dönemde. Yine parasal konular ile ilgili yapacağınız başlangıçlar sizin hayatınızda önemli olacak, yine sadece para kazanmak için değil ama tutkulu bir işi yaparak keyifle para kazanmak için de bazı fırsatlar bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlık konuları ile ilgili yeni bir başlangıç ve bir tedavi başlangıcı söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Akrep yeni ayından en çok etkilenen burçlardan birisi sizsiniz, hayatınız açısından önemli başlangıçlar yapabileceğiniz ve gelişmeler yaşayacağınız bir yeni ay dönemi olacak. İkili ilişkiler alanında yeni bir dönemin başlaması söz konusu, bu bir evlilik kararı olabilir, yine yeni bir ilişkinin başlangıcı ya da evliliğinizle ilgili yeni bazı kararlar alarak yeni bir yol çizilmesi de. Venüs’ün geri gittiğini düşünürsek ayrıldığınız sevgili ile tekrar bir birleşme ve bu sefer ciddi kararlar almak söz konusu olabilir yine de karar vermeden önce Venüs’ün düz döneceği 16 Kasımı beklemek mantıklı olabilir. Bu dönemde ortak bir işe ya da projeye başlamakta söz konusu olabilir ve bu iş bir partner ile birebir yoğun çalışma gerektirebilir. Hayrınıza olan yeni adımların atıldığı bir dönem olmasını dilerim…

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu yeni ay sizin günlük rutininizde bazı değişikliklere sebep olacak, belki size işlerinizde ya da evinizde yardımcı olacak birileri olabilir bu, günlük düzeninizde bazı değişiklikler gerekiyorsa bunun için adımlar atabilirsiniz. Yine sağlığınız ile ilgili konularda ilgilenmeniz gereken durumlar varsa bu yeni ay ve sonrasındaki dönem sizin için en güzel şifa dönemi olacaktır. Bu yeni ayla birlikte bir evcil hayvan edinmeyi de düşünebilirsiniz. Yine iş hayatınızda bir yer, pozisyon ya da ekip değişikliği söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yengeçler için bu yeni ay yine aşk, çocuklar ve hobiler konularını gündeme getirecek. Eski bir aşkın yeniden alevlenmesi ya da aşkınızın tazelenmesi söz konusu olabilir. Venüs’ün şu anda geri gittiğini düşünürsek yeni bir ilişkiye başlamak için iyi olmasa da eski bir ilişkinin üzerinden geçmek için iyi bir dönem. Yine çocuklarınız ile ilgili konularda atılacak bazı adımlar onlar adına da yeni başlangıçları getirebilir. Tutkulu olacağınız, severek yapacağınız bir hobi bulmak için ise iyi bir dönem, bu hobi size terapi gibi gelebilir ve belki de ileride bunu iş olarak yapabilirsiniz! Yeni aylar yeni başlangıç zamanlarıdır siz hangi konularda bir türlü ilerleyemiyor ya da ilerlemekten korkuyorsunuz? Şimdi tam ilerleme vakti…

Aslan ve Yükselen Aslan: Aileniz, eviniz ve gayrimenkul konuları ile ilgili başlangıçlar bu dönemde gündeme gelebilir. Yeni bir yerleşim, ev alımı ya da satımı konusu söz konusu olabilir. Bu durumlardan güzel paralar da kazanabilirsiniz, önemli olan doğru zamanda doğru riskleri almak olacak. Aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar ve bazı değişimlerde bu dönemde söz konusu olabilir. Yine ev taşınması ya da evinizde memnun olmadığınız alanların değişimi içinde ideal bir zaman, belki eve mobilya almakta isteyebilirsiniz?

Başak ve Yükselen Başaklar: Bu yeni ay ile birlikte çok istediğiniz bir işin kontratını imzalayabilirsiniz, yine her tür eğitim ve seyahatler konuları da gündeminizde olacak. Yapmak istediğiniz iş birçok kısa seyahat yapmanızı gerektirebilir yine bu günlerde adım atacağınız işler sizin tutku ile yapacağınız ve hayatınıza yenilikler getiren şeyler olabilir. kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konular bu dönemde gündeme gelebilir ve sizin onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Parasal konularda başlangıçlar Terazi burçları için bu yeni ay ile birlikte gündeme gelecek… Paraya tutku ile bağlı olmak ve belki de parayla aramızdaki ilişkiyi gözden geçirmek için iyi bir dönem olacak. Parasal konularda ki eski konularında gündeme gelmesi söz konusu, yeni bir iş dönemi ya da ekstra para gelebilecek işler bu dönemde söz konusu olabilir. Eskiden kalma bazı borçlarda yolunuza çıkabilir bu dönem.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu yılın en odakta olan burcu olarak bu yeni ayda size yepyeni bir döneme başlangıç yapmanız için ilk adımları atma fırsatı verecek. Sizin için hayatınızda her konuda yeni bir başlangıç yapabileceğiniz bir dönem olacak bir nevi ne dilersen olsun dönemi başlıyor! Yeni bir iş, hatta yaptığınız işten çok farklı bir iş söz konusu olabilir yine yeni bir ilişki, yaşam yeri ya da hayata yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz bu dönemde. Hayata bakış açınız ile ilgili ciddi değişimler yaşayacağınız güzel bir şifalanma dönemine başlıyorsunuz, geçmişe bakmayı ve geçmişten gelen acıları bırakmayı seçtiğiniz takdirde güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz…

Yay ve Yükselen Yaylar: Yaylar için bu yeni ay aslında bir nevi iç dünyalarında onları engelleyen şeyleri bırakma ve yeni adımlar atma zamanı olacak. Her tür şifalanma süreci bu yeni ay ile birlikte başlayacak, bilinçaltınızda yatan korkular, geçmişte yaşadığınız sorunların bugüne yansıması, bedeninizde şifalanması gereken alanlar ve bu alanlarda atacağınız adımlar bu yeni ayın gündemi olacak. Yine sezgilerinizin kuvvetli olacağı ve içsel başlangıçlara ve kendinizle ilgili kararlara zaman ayırabileceğiniz bir dönem olacak. Yaylar bu yeni ayla birlikte son derece şanslı bir döneme başlıyorlar ama önce eskileri bırakma, yenilenme ve şifalanma süreci var.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Oğlak burçları için bu yeni ay özellikle sosyal çevreleri ile ilgili konularda ve kulüpler, derneklerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilecekleri bir dönem olacak. Hep hayal edip bir türlü yapamadığınız şeylere üzerinden yıllar geçmiş olsa da girişebilirsiniz. Yine bir kulüp ya da dernekte yardım etmek ve farklı bir şeyler yapmakta hem hayatınıza yeni insanlar getirebilir hem de bu dünyaya geri bir şeyler verdiğiniz için sizi iyi hissettirebilir. Her türlü yeni organizasyon ve yeni işler bu dönemde söz konusu olabilir ve yeni adımlar atılabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar: Kovaların kariyer konularında yeni adımlar ön planda olacak bu yeni ay ile birlikte, iş alanında kendinizi göstermek, hırsla bir şeylere sarılmak için iyi bir dönem olacak. Eğer yakın zamanda bir bitiş yaşadıysanız bir işin ya da kontratın bitişi, bir projenin sonuna gelinmesi, belki yeni bir kariyere ya da pozisyona geçme zamanı gelmiş olabilir. Önümüzdeki 2 haftalık süreç bu konuları yoğun olarak gündeminize getirecek, bu yıl hayatınızda büyük değişimler yaşanacak bir yıl ilk başlangıç kariyeriniz ile ilgili olabilir. Yalnız kendinizi göstermeye ve ispatlamaya çalışırken ego ile işlere girişmeye ve fazla hırsa kendinizi kaptırmaya dikkat edin! Yine ikili ilişkiler konularında da bazı adımlar atabilirsiniz ve bu bir evlilikle alakalı olabilir ama venüs gerilemesinin bitmesini beklemek akıllıca olacaktır.

Balık ve Yükselen Balıklar: Bu yeni ay size yeni ufuklar ve bakış açıları açabilir, okuyacağınız bir kitap, sohbet edeceğiniz bir kişi bakış açınızda yepyeni kapılar açabilir… Yine yurtdışı ile yapılan işlerde veya seyahatlerde yeni başlangıçlar ve yeni adımlar zamanı olacak. Eğitim ile ilgili konular ve hukuksal konularda da girişimler ve adımlar sizin için iyi sonuçlanabilir. Bugünlerde hayatın anlamını sorgulayabilir ve bazı araştırmalar yapabilirsiniz, belki bu yeni ay sizi ileri götürmeyen konularda durmak, düşünmek, eskileri bırakmak ve yeni adımlar atmak için bir fırsattır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir