Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

8

Kasım 2018

1

YORUMLAR

Bu geceye özel güzel bir dua!

Yazar , Kategori Astroloji

Şans kapılarının açıldığı, taze ve güzel enerjilerin evrene yayıldığı, umut vaadeden, pozitif enerjiler içeren bu gecede hem kendimize, hem ülkemize güzel dualar edelim ve isteklerimizi evrene gönderelim.

Şansımı kendimin yarattığını biliyorum, o yüzden şanslı gelişmeleri engelleme neden olan, geçmiş deneyimlerimi, olumsuz düşüncelerimi, atalardan ve ailemden gelen negatif kodları yaratıcının şifasına gönderiyorum. Ben potansiyelimin farkına varmayı seçiyorum, kendimi seviyorum ve iyi şeyleri hakettiğimi biliyorum. Kendimi olduğum halimle seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum. Pozitif düşünmek, konuşmak ve insanların iyiliğini istemek benim enerjimi yükseltir, kin, öfke ve kıskançlık ise düşürür, o yüzden kızgın olduğum, bana birşeyler öğretmek için sıkıntılar yaşatan kişileri affediyorum ve negatif enerjilerin şifalanmasına niyet ediyorum.

Bolluk ve bereket herkesin hakkıdır, bolluk kapılarının açıldığı bu gecede evimin, elimin bollukla ve bereketle dolmasına, ummadığım kapılardan bile bol, bereketli ve mutlulukla harcanacak paraların gelmesine niyet ediyorum. İsteyen ve ihtiyacı olan herkese de bolluğun ve bol paranın gelmesine niyet ediyorum. Başkalarının bolluğunu ve parasını kıskanmak sadece bana olan kapıları kapatır, o yüzden herkesin iyi olmasına ve yükselmesine niyet ediyorum. Benim, ailemin ve çocuklarımın rıskının bana verileceğini biliyorum, gelecek kaygısını bırakıyorum, denizdeki balıklar, sokaktaki hayvanlar nasıl yarın ne yiyeceğim diye üzülmüyorsa bende bu tür endişeleri bırakıyorum. Para zor kazanılır kodunu da zihnimden ve hayatımdan atıyorum para kolaylıkla ve mutlulukla kazanılabilir.

Kendimi ve kalbimi sevgiye açıyorum, travma yaşayan, sevgisiz olan tüm kaplere kendi sevgimden gönderiyorum, sevgi en büyük şifa ve iyileştiricidir. Sevginin olduğu yerde korkunun olmadığını biliyorum o yüzden hayatımı sevgiyle dolduruyorum, kendimi, ailemi, komşularımı, iş arkaşlarımı ve ülkemi seviyorum. Dili, dini, ırkı ve düşüncesi her ne olursa olsun herkesi sevmeye niyet ediyorum. Aşkı deneyimlememi engelleyen her türlü korku dolu kodu zihnimden uzaklaştırıyorum ilişkiler güvenlidir ve sevgi doludur. Hayatıma sevgi dolu birini çekmeye (veya eşimle ilişkimizde şifalanmaya ve sevginin artmasına) niyet ediyorum. Evlilik ve birlikteliklerle ilgili her türlü korkumu evrene şifaya gönderiyorum. Mucizeler dolu bir döneme girdiğimi biliyorum, hayatımda güzel mucizelerin olacağına inanıyorum, benim vücudumdaki sistem bile bir mucizedir, ben yaradanın mucizerlerle dolu parçasıyım kendimi bilmeyi, sevgiye hizmet etmeyi seçiyorum.

Dileklerimi olacağına inanarak yapıyorum, en doğru zamanda geleceklerini biliyor endişe etmiyor ve sorgulamıyorum. Benim, ailemin ve bütünün hayrına olacak olayların kolaylıkla yoluma gelmesine izin veriyorum. Ben sevgiyim… Lütfen paylaşın ve bu güzel dua herkese ulaşsın, teşekkürler

Melek Güliz Kına

1 Yorum

  1. Şengül kaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir