Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

21

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Bu geceye özel güzel bir dua & niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

meditasyon

Bu geceye özel güzel bir dua ve niyet!

Bugün hayatımda olan herşey için şükrediyorum, güzel bir gün yaşadığım için, nefes aldığım için ve sağlıklı olduğum için şükürler olsun. Dolunay öncesindeki bu dönemlerde öfkeyi, kini, nefreti ve kıskançlığı bırakmayı seçiyorum, insanların arkadasından kötü konuşmuyor, iyiliği seçiyorum. Kalbimdeki sevginin artmasına ve herkese sevgi ile yaklaşmaya niyet ediyorum.

Yarının güzel bir gün olmasına, şanslı, uğurlu ve sürprizli güzel gelişmeler yaşamaya niyet ediyorum. Ben bolluğu – bereketi seçiyorum, hayatımda paranın artmasına, Şans ve para kapılarının kolaylıkla açılmasına ve beklemediğim yerlerden de güzel ve bereketli paralar gelmesine niyet ediyorum.

Etrafımda güzel insanların olmasını benim enerjimi çeken insanların benden uzaklaşmasını istiyorum. İş isteyenlere iş, para isteyenlere para, huzur isteyenlere huzur, sağlık isteyenlere güzel gelişmeler ve aşk isteyenlere aşk ver allahım. Herşeyin hem benim hem de bütünün hayrına olduğunu biliyorum ve öylede oldu!

#güzel bir dua

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir