Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

23

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Karma Yasası nedir?

Yazar , Kategori Astroloji

karma icon

Karma yasası nedir?

Karma aslında 2 türlü olabilir; birincisi bu hayatta yaptıklarınızın sonucu size döner dolaşır gelir, mesela: Bir ilişkiye başladınız her şey de güzel gidiyordu ama sonradan sıkıldınız ya da daha iyilerinin olabileceğini düşündünüz ve o kişiyi pat diye bıraktınız. O kişi çok üzüldü, ağladı sizi aradı görüşmek istedi, açıklama bekledi ama siz istemediniz umurunuzda bile olmadı… sonra aradan zaman geçti siz böyle bir ilişki var bir ilişki yok modunda devam ettiniz ama karşınıza birisi çıktı ve çok aşık oldunuz her şey iyi gidiyor ve aslında mutlusunuz ama bir anda ne oluyorsa o kişi pat diye sizi bırakıyor üzülüyorsunuz, neden olduğunu anlamıyorsunuz ve bir açıklama bekliyorsunuz. #karma yasası nedir?

Böyle de ayrılık olur mu, neden böyle oldu ki şimdi diyorsunuz fakat bir türlü anlamlandıramıyorsunuz olan olayı. Yıllar önce o kişiyle yaşadığınız o ilişki ya da söylediğiniz sözler aklınıza bile gelmiyor.

Hayatın bir çok alanında karma aslında böyle çalışıyor yaptığınızın karşılığını buluyorsunuz, yani iyi şeyler yapıyorsanız aslında size iyi şeyler ve iyilikler geri geliyor. Üzdüğünüz, kırdığınız ve ahını aldığınız kalplerin ve insanların etkileri de aynı şekilde… bunların bir çoğunun bir çok kişi farkında olmuyor aslında bazı şeyler neden yaşanıyor, mesela sizin hakkınızı yiyen işyeri ya da yöneticinizin bir süre sonra başına kötü şeyler geliyor, kayıplar yaşıyor hatta işi kötüye gidiyor onun hiç aklına gelmiyor ki hakkını yediği kişilerin ahı yüzünden bunlar oluyor ama hayat bir türlü ödeşme yaşatıyor.

İkinci tür ise geçmiş yaşam veya köklerden – atalardan gelen karmik bağlantıların size yansıması olabilir. Eğer ilişkilerde tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorsanız veya sürekli aldatıyor, aldatılıyorsanız burada mutlaka anlamanız çözmeniz gereken birşey var demektir. Bu bağlantılar, karmik yansımalar veya burada dikkat etmeniz gereken alanlar haritalarınızdan kolayca bulunabilir ve neyi değiştirmeniz gerektiğini anladığınızda bu döngülerden çıkabilir ve karmik bağlantıları kesebilirsiniz. Tabiiki bazı karmik bağlantılar ve yükler yansıma yoğunluğuna göre kolayca çözülmeyebilir ve süre isteyebilir… #karma yasası nedir

Karma aslında bumerang gibi size dönen enerjilerle de alakalıdır, eğer gördüğünüz haksızlığa ses çıkarmıyorsanız bir gün gelir size bir haksızlık yapılır ve etrafınızdaki kimse sizin için sesini çıkartmaz. O yüzden neye sessiz kaldığınıza, kimlerin hakkının yenilmesine izin verdiğinize dikkat edin.

Hayatınızın mutlulukla, refahla geçmesini istiyorsanız önce niyetlerinize bakın, iyi niyetler ekin bunuda hem kendiniz hem de çevrenizdekiler için yapın. Kendinizi bu hayatta tek başına gibi düşünmeyin çünkü her şey birbiriyle bağlantılıdır. Yaptığınız şeyler bumerang gibi geri gelir ve sizi bulur bu sadece sizin hayatınızla değil aileden ve atalardan gelen durumla ilgili de olabilir.

Bunları anlamak için soru özellikle takıldığınız bir konu var mı? Ana konular genelde para veya ilişkiler oluyor, para kazanma ve sonra gelen kayıplar, kazanamama, ilişkilerde veya evliliklerde yaşanan aynı tür olayların alt yapısında karmik bağlantılar bulunur ve bunu anlar ve çözerseniz daha iyi bir hayata ve ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkiler konularının ön planda olduğu bugünlerde haritanızdan karma, öğrenmeniz gereken alanlar ve çözmeniz gereken konuları isterseniz beraber konuşabiliriz. Danışmanlık ve detaylı bilgi için guliz@gulizkinaastroloji.com’dan bize ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın…

Dilek, şans ve bolluk bereket videosu size iyi gelebilir, mutlaka en az 3 kez yapın… 

#karma yasası nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir