Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

4

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Aslan

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Aslan & Yükselen Aslan Aralık Ayı Yorumu!

Aslanlar için Aralık ayında aşk konularında güzel gelişmeler yaşanabilecek yine aile ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilecek bir aydasınız.  2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs sizin için aile ve ev  konularında güzel gelişmeler getirecek, dikkat etmek gereken ise alım – satım konuları olacak, bu konularda yanılmaya ve aldatılmaya açık etkiler var özellikle Aralık ayının ilk yarısında dikkatli olun! Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek ve bu hareket sizin hayatınızın her alanında yaşanan gecikme ve aksaklıkları ortadan kaldıracak, özellikle parasal konularda yavaş giden konular ilerleyecek.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin aşk, yaratıcı projeler ve çocuklar alanınızda olacak bu konularda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün.  Bu dönemde karşınıza birisi çıkabilir ve çok mutlu bir ilişkilye adım atabilirsiniz, yine bir bebek haberi de olabilir. Bu etki 1 yıl boyunca yaşayacağınız güzel gelişmelerin başlangıcı olacak. Yıllık etkileri (Jüpiterin bu alandan geçişinin) okumak için linke tıklayınız!

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise bilginiz olmayan ve sizden saklanan konuları size getirebilir. Yine sağlık konuları da bu dolunay ile birlikte gündeme gelebilir. Harika bir  ay geçirmenizi dilerim. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir