Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

6

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Boğa

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Boğa & Yükselen Boğa Aralık Ayı Yorumu!

Boğa burçları için Aralık ayında parasal konular ön planda olacak. 2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs sizin ikili ilişkiler ve ortaklık konularını gündeme getirecek. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde yanlış anlaşmaya ve aldatılmaya açık etkiler var özellikle 7-8 Aralık civarında dikkatli olun. İkili ilişkiler konularında Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık itibari ile düz hareketine geçmeye başlıyor özellikle parasal konular, aşk ve çocuklar ile ilgili konularda ilerlemeler kaydetmeniz bu dönem sonrasında mümkün.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay olacak, bu yeni ay sizin finans konularını anlatan alanınızda gerçekleşecek, bu yıl şanslı alanınız zaten parasal konular olacak bu yeni ayda bunun ilk tetiğini atacak. Bu yeni ay ve sonrasındaki dönemde bir borcunuzu yapılandırmanız ve kapatmanız, yine aileden veya eşten gelecek bir para, miras konularında güzel gelişmeler söz konusu. Ortak yapılan işlerden gelecek paralarda söz konusu olabilir bu dönemde.

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise size seyahatler ile ilgili konuları, kardeşleriniz ile ilgili bazı durumları ve bir sözleşme imzalanması konusunu getirebilecek. Bir işi tamamlayıp parasını almanız da söz konusu. Güzel bir ay olmasını dilerim…  Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir