Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

6

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – Yengeç

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç Aralık Ayı Yorumu!

Yengeçler için Aralık ayında ön planda olacak konular hem aşk, çocuklar hem de iş çalışma konuları olacak. Aşk konularında güzel gelişmeler yaşanabilecek bir dönemdesinzi yine çocuklarınız ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşanabilecek bir aydasınız.  2 Aralıkta  Akrep burcuna geçecek Venüs sizin hem aşk, hem de çocuklarla ilgili konularınızda güzel gelişmeler getirebilecek, yine de bu konularda hırslı ve takıntılı davranmaya dikkat edin!  Eğitimler, yurtdışı ile ilgili konular ve aşk, ilişkiler konularında yanılmaya ve aldatılmaya açık etkiler var özellikle Aralık ayının ilk yarısında dikkatli olun! Eylül ayında gündeminize gelen konuların tekrarı bugünlerde yine söz konusu olabilir.

Bir süredir Akrep burcunda geri hareket etmekte olan Merkür sizin ilerlemenizi engelleyen durumlar ve gecikmeler yaratmış olabilir.  İyi haber Merkür 7 Aralık sonrasında düze dönecek ve bu hareket sizin hayatınızın özellikle eğitimler, seyahatler, sözleşmeler, anlaşmalar ve kardeşlerinizle ilgili konularda yaşanan gecikmeler,  aksaklıkla ve yanlış anlaşmaları ortadan kaldıracak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin iş, çalışma ile ilgili konular, çalışma ortamınız ve sağlık alanınızda olacak. Gündelik işlerinizde hem güzel gelişmeler ve şanslar yaşanabileceği gibi aynı zamanda sağlığınızla ilgili güzel bir iyileşme dönemine girebilirsiniz. Yine sağlık konularında yeni adımlar ve bir iyileşme dönemi olabilir. Bu etki aslında uzun vadeli bir etkinin ilk adımını yaratacak o yüzden bu alanda Jüpiter’in ilerlemesinin genel ve yıllık etkilerini merak ediyorsanız bu linkten yazımı okuyabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin burcunuzda olduğundan hayatınızla ilgili önemli haberleri gündeminize getirecek, bir bitişte aynı zamanda gündeme gelebilir ama bu yeni ve güzel bir başlangıç için yaşanacak bir bitiş olacaktır. Sizin için son derece önemli bir döneme giriyoruz özellikle Ocak ayı hayatınızı son derece hareketlendirecek. Harika bir  ay geçirmenizi dilerim. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir