Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

23

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Yengeç dolunayının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Koç& Yükselen Koç: Aileniz, sevdikleriniz ve yuvanız bu dolunayda gündeminizde olacak, aranızda hem bazı maddi konular olabilir hem de bilmediğiniz bazı konular bu dolunayda gündeminize gelebilir. Yaşadığınız yer, eviniz ile ilgili de bazı konular da gündeminizde olacak, bazı alım – satım ya da yer değişim konuları konuşulabilir. Kariyerinizde yaşanacak bir değişikliğin hem sizi hem de ailenizi etkilemesi son derece mümkün. Yine anne – babanız ile ilgili konularda bu dolunayın konuları arasında olacak.

Boğa & Yükselen Boğa: Bir anlaşma, sözleşme ya da üzerinde konuşulan bir konu bu dönemde tekrar gündeminize gelebilir. Yabancı bir firma ile veya yurtdışı ile ilgili bir konuyla da ilgilenmeniz gerekebilir. Dolunayı takip eden 2 hafta içinde kısa bir seyahat konusunun gündeme gelmesi de söz konusu. Yine her tür eğitim ya da kendinizi geliştirmek için yapmayı planladığınız işlerle ilgili de haberler alabilirsiniz.

İkizler & Yükselen İkizler: Parasal konular bu dolunayın gündeminde olacak, önceden yaptığınız girişimler ya da işlerin ödemesini alabilirsiniz bu dönemde. Ortaklı yapılan bir işin sonuçlanması veya ailenizden, eşinizden parasal konularda destekler almanız da söz konusu. Eğer borsa ya da dövize yatırım yaptıysanız buradan da bazı kazançlar elde etmeniz söz konusu olacak.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Yengeçler Ay’ın burçlarının yöneticisi olmasından dolayı dolunaydan en fazla etkilenen burçlar oluyor her zaman, bu dolunay burcunuzda olduğundan hem bazı yeni kararlar almanız için etkili olacak hem de önceden yaptığınız her tür konuşma, girişim ya da planlamanın sonucunu getirecek. Biraz hassas etkiler içerdiğinden özellikle sevdiklerinizle olan ilişkinize bu dönemde dikkat edin, gergin olabilirsiniz ve bazı kırıcı durumlar da yaşanabilir. Hayatınızı düzene koymak için bazı kararlar alabilirsiniz bu dönemde, özellikle geçen yıl Temmuz ayından itibaren aldığınız kararlar ve yaptığınız girişimlerin sonuçlarını alacağınız bir zaman dilimi olacak.

Aslan & Yükselen Aslan: Bu dolunay bilmediğiniz ve sizden saklanan birçok şeyi gündeminize getirebilir. Sevdiğiniz birinin sağlık problemi olabilir ve sizin şimdi haberiniz olabilir, yine başınıza gelmesinden korktuğunuz bir durum yaşanabilir ve sizin bununla uğraşmanız gerekebilir. Biraz arkanızdan çevrilen işlerin gündeme gelmesi ve aydınlanması söz konusu olacak bu dönemde. Sevdikleriniz ve aileniz de ilgi isteyebilir bu günlerde. Yine kimsenin bilmediği ve herkesten sakladığınız bir iş ya da konu varsa bu dönemde sonuçlanabilir ve siz herkese duyurmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza bu dönemde özen göstermeniz ve bir sağlık kontrolünden geçmenizi tavsiye ederim.

Başak ve Yükselen Başak: Çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili haberler alabileceğiniz bir dolunay yaşayacaksınız.  Bugüne kadar biriktirdiğiniz arkadaş çevrenizden bazı haberler ve destekler alabilirsiniz bu dönemde. Eylül ayından bu yana üzerinde uğraştığınız bir konunun sonuçları da bu dönemde gelebilir. Hobi gibi yaptığınız işler de bu dönemde hızlanabilir ve bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk konuları biraz zorlu konular arasında, eski bir sevgiliden ya da potansiyel birisi ile ilgili bazı haberler de bu dolunayın gündeminde olacak. Hep hayal ettiğiniz ve planladığınız şeyleri elde etmek için bazı gelişmeler yaşanabilir ve siz hızla bu durumlara odaklanabilirsiniz.

Terazi & Yükselen Terazi: Yengeç burcunda yaşanacak bu dolunay kariyeriniz ile ilgili bazı haberler ve hızlı gelişmeler getirebilir size. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir proje tamamlanabilir ve uygulamaya geçmeye hazırlanabilirsiniz, yine kariyerin yanı sıra parasal konularda bu dönemde gündeminizde olacak. Yaptığınız bir projeden bir kazanç ya da önceden yaptığınız bir başvurunun sonuçlanması söz konusu olacak. Kariyerinizde ya da pozisyonunuzda bir değişim yapmak için adımlar attıysanız da bunları sonuçlarını bu 2 haftalık dönemde alabilirsiniz.

Akrep & Yükselen Akrep: Bu dolunay size bir seyahat getirebilir, yurtdışına ya da yurtiçinde biraz uzak bir yere gidebilirsiniz. Yine yurtdışındaki sevdiklerinizden de bazı haberler almanız söz konusu olacak bu dönemde. Öğrenme ve eğitim alanı da bu dolunayda aktif olacak, eğer girdiğiniz bir sınav varsa onun sonuçları gelebilir. Hukuksal konularda bazı sonuçlanmalarda bu dolunayın konuları arasında olacak, önceden açtığınız bir davanın sonuçlarını alabilirsiniz.

Yay & Yükselen Yay: Finansal konuların aktif olacağı bir diğer burçta Yaylar olacak, bu dönemde beklediğiniz ödemeler ya da parasal destekler gelebilir. Bu yaptığınız bir işin ödemesini almanız olabileceği gibi ortak yapılan bir işten gelen bir pay da olabilir. Yine işinizin bonusu ya da ekstra bir gelirde getirebilir bu dolunay size. Finansal konular yapılandırmanız gereken konular arasında olacak 2019 yılında bu dolunay ise size güzel haberler getirmeye aday olacak. Ne de olsa 2019 sizin yılınız sevgili Yaylar bu dolunayda önce finansal konuları aktive ederek yıla başlamanızı sağlayacak.

Oğlak & Yükselen Oğlak:  Sizi son derece etkileyecek bir dolunay olacak, karşıt burcunuzda gerçekleşen bu dolunay.  Her tür ikili ilişki ile ilgili haberler ve bazı ani gelişmeler mümkün olacak bu dönemde. İlişkilerde ben – sen dengesini yakalamak önemli olacak ve biraz gergin etkilere de açık olacaksınız. Kendinizden ödün vermeden ilişki ilerletmek zor olacağından bu dolunayda kendinizle ve kurallarınızla ilgili bazı ödünler vermeniz gerekebilir sevdiklerinizi mutlu etmek için. Evlilik veya uzun vadeli ilişkilerde biraz gergin durumlara ve gelişmelere açık olacak. Sevdiğiniz kişi ile ilgili bilmediğiniz bazı durumları öğrenebilirsiniz yine eğer ortak iş yaptığınız kişiler varsa da bu kişilerle ilgili bazı haberler alabilirsiniz ve plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kova & Yükselen Kova: İş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız ve üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili haberler bu dolunay ile birlikte size gelecek. Üzerinde bir süredir çalıştığınız bir proje sonlanabilir yine iş alanında bazı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile ilgili ya da iş yaptığınız ekiplerle ilgili değişimlerde gündemde olacak. Sağlığınız ile ilgili konularda bu dolunayın gündeminde olacak bazı rutin kontroller yaptırmanız iyi olacaktır.

Balık & Yükselen Balık: Aşk konularında haberler bu dolunayın gündeminde olacak. Eğer ilişkiniz varsa durumu ile ilgili bazı gelişmeler bu dolunay sırasında yaşanabilir ya da karşıdaki kişinin duygularını öğrenebilirsiniz. Biraz gergin etkilere de açık olacağımızdan aşk konularında biraz daha sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının bu süreçte. Bir bebek haberi de bu dolunayın haberleri arasında yer alabilir bu sizinle ilgili olabileceği gibi çok sevdiğiniz bir kişiden alacağınız bir haberde olabilir. Yine çocuklarınız ile ilgili yaptığınız girişimler ve uğraşlarında sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayda…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir