Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

8

Ocak 2019

0

YORUMLAR

Venüs Yay Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Aşkın, sevginin, paranın gezegeni Venüs sonunda krizler burcu Akrepten çıkarak, rahatlığın ve neşenin burcu Yay’a geçti! Venüs her bulunduğu ve geçtiği alanda farklı bir moda bürünüyor her gezegenin sevdikleri burçlar varken bir de sevmedikleri burçlar mevcut. Venüs Boğa ve Teraziyi severken bunların karşıt burçlarından yani Koç ve Akrepten pek hoşlanmaz hali ile de ilişkilerde biraz zorlu dönemler geçirdik burada ilerlediği süreçte!

Şimdi Yay burcuna geçen Venüs hepimize ilişkiler alanında bir rahatlama ve özgürleşme verecek. Tabii bunun uç noktalarında vurdum duymazlık, özgürlük arayışı nedeni ile yaşanacak bazı ayrılıklarda söz konusu olabilir. Ama genel anlamda daha pozitif olmamız ve ilişkilerde iyimser ve umut dolu bir bakış açısı olması söz konusu. Yine parasal konularda da hareketlenmeler, genişleme isteği ve farklı arayışlar söz konusu olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir