Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

21

Ocak 2019

0

YORUMLAR

Aslan tutulmasına özel bir olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün yaşadığımız tutulma, aynı zamanda bir dolunay ve etkisi hayli yüksek. Bu tutulma aynı zamanda bir dönemin sonunu da anlatıyor, yani artık içimizdeki gücü bulup harekete geçmemiz için bize yapılan son çağrı!

Bugün bizi aşağı çeken, durduran ve hayatımızda ilerlemenin önüne geçen en başta kendi içimizde, kendi kendimizi durduğumuz konuları önümüzden çekme zamanı, o yüzden öncelikle değişime ve ilerlemeye niyet etmek bu tutulma ile iyi olacaktır. Sonrasında hep beraber bu olumlamayı yapabilirsiniz…

Allahım hayatımda ilerlememin önüne geçen huylarımın, düşüncelerimin ve korkularımın yolumdan çekilmesi için bana yardım et! Hayatımda memnun olmadığım şeyleri değiştirmek için gerekli gücün kendimde olduğunu biliyorum, o yüzden ayağa kalkmak ve harekete geçmek için gerekli cesareti içimden çıkartmama yardım et ki hayatımı daha güzel bir hale getirebileyim.

Hayatımda daha çok neşeye ve harekete yer açmaya niyet ediyorum, durgunluğun monotonluk olduğunu biliyorum hayatımda değişim istiyorsam bunu başlatacak olanın ben olduğumu biliyorum. Hayatımda olmasını istediğim değişimler için harekete geçmeye hazırım, ben inanırsam herşeyi başarabilirim. Kendime, gücüme ve istediğim herşeyi yapabileceğime inanıyorum! Kendimi seviyorum, yeteneklerimi ortaya koymaktan ve yükselmekten korkmuyorum. Yeteneğim olan konularda ön plana çıkmayı, güzel başarılar elde etmeyi ve bu başarıların keyfine varmaya niyet ediyorum… Hayatıma gelen değişimleri sevgiyle kabul ediyorum….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir