Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

21

Ocak 2019

0

YORUMLAR

Aslan tutulmasının genel & burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

21 Ocak sabahında Aslan burcunda serisinin sonu olan bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu tutulmanın etkisi takip eden 3-6 aylık süreçte etkili olacak. Bundan sonra tutulmalar Oğlak – Yengeç serisinde olmaya devam edecek. Ay tutulmaları daha çok duygu dünyamızı etkiler, daha duygusal ve içsel konuları gündeme getirir. Konu Aslan burcu olunca ise; liderler, egomuz, iddialı olduğumuz konular, cesaretimiz, yapmak istediğimiz şeyleri başkasından yardım beklemek yerine kendimiz yapmak, çocuklar, eğlence, kumar konuları gündeme gelir. Bireysel bazda, fazla iddialı olup iddialaşmaya açıkken dünyevi bazda dengelerin değişmesi, liderlerle ilgili önemli gelişmeler, kayıplar ve ünlü olan kişilerle ilgili sansasyonlar ve kayıplar getirebilir.

Dolunay sırasındaki gökyüzü durumuna bakarsak; Güneş Kova burcunun 0 derecesinde, Ay ise Aslan burcunun 0 derecesinde yani önemli gelişmeler ve başlangıçlar yapmak üzere kapanması gereken konuları ve görmemiz gereken durumları bize gösterebilecek bir dolunay. Gökyüzünde aynı zamanda etkin olacak Venüs, Jüpiter kavuşumu ise bu dolunay sırasında güzel gelişmeler, ani değişimler ve coşkulu hareketlerin olabileceğini gösteriyor.

Bu dolunay aslında kendimizi ön plana koymak, hatta hayatta olduğumuz yere bakmak, kendimizden önceye koyduğumuz insanlardan bize geri gelen etkileri incelemek için iyi bir zaman dilimi olacak. Uçaklarda hep söylendiği gibi maskeyi önce kendinize takın sonra etrafınızdakilere yardım edin, bunu egosal BEN demek olarak algılamayın, bunu siz iyi olursanız çevrenizde, ilişkilerinizde iyi olur anlamında algılayın. Ego yapıp aramadığınız sevdikleriniz, aile büyükleriniz, kardeş, kuzen veya eski sevgiliniz varsa belki aramak ve neşeli bir konuşma, barışma yapmak bu dolunayda mümkün olabilir. Kırgınlıkları, o öyle dedi ondan böyle oldu, ya da o yapmadığından ben de onu yapmadım demeyi bırakıp, olayın tümüne veya ne olmasını istediğinize bakmak için iyi bir dönem. Eğer siz de hayatınızda keyfin artmasını istiyorsanız odaklandığınız dramatik durumları bırakıp, hayatınızda sevgiyi ve neşeyi var etmek için karar verme vakti.

BU dönemde ani bitişler ve kayıplar olabilir, bazı şeylerin sadece sizin vericiliğiniz ile ilerlediğini fark edebilirsiniz her farkındalık değişim için atılacak ilk adımı yaratır o yüzden sizde bu dönemde bu olay neden oluyor ya da daha iyi şeyler olması için ne yapmam ne düşünmem lazım diyebilirsiniz.

Bu tutulma döneminde, kendinizi göstermek, güzel kıyafetler almak, lükse ve ihtişama düşkünlük söz konusu olabilir. Saçlarla ilgili konularda ön planda olacağından saç bakımı veya gösterişli saç modelleri size iyi gelebilir J Sanatçılarla ilgili konularda gündemimizi bir süre meşgul edebilir.

Yine altın fiyatlarında artış, borsada ve para konularında ani değişimler ve çocuklarla ilgili konular da bu dönemde gündeme gelebilir. Bu sadece kendi çocuklarımız değil toplumda çocukların durumu ile ilgili de olabilir. Kendi içimizdeki çocuğu çıkarmak, hayatı kendi bildiğimiz gibi neşeyle yaşamak, bu neşeyi etrafımıza da saçmak için iyi bir tutulma. Eğlenmedikten, keyif almadıktan sonra bu hayatta ot gibi yaşamanın ne anlamı var değil mi? Eğlenmek illa bir eğlence yerine gitmekle olmaz, arkadaş buluşmaları, sevdiklerinizle yapılacak güzel bir toplantı hatta kendi kendinize dans ederek stres atmak bile bu tutulmanın etkileri ile baş etmek için harika!

Bu tutulma size son bir soru soracak aslında; hayatında değiştirmek istediğin ve kendine güvensizliğin yüzünden değiştirmediğin neler var? Sadece korktuğun için canını sıkan durumlar içinde kalma, derin bir nefes al ve adım at diyor. Kendinize olan güveniniz ve cesaret gerektiren konularda bu aralar gündemde olacak. Unutmayın hayatınızda bir değişim istiyorsanız bunu sizin için gelip kimse yapmayacak, bu ancak siz adım atarsanız olacak ve evren sizi destekleyecek. Evren hareketi alkışlar, o yüzden üzerinizdeki ölü toprağını silkin, ne olsun istiyorsanız yapmak üzere adım atın, her şey sizin isteğiniz ve inancınızla başlar, unutmayın her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz, kendi gücünüzün farkına varın!

Tutulmanın burçlara etkileri!

Koç Burcu: Aslan burcunda gerçekleşen tutulma sizin aşk konularınızı etkileyecek, önümüzdeki günlerde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yine bu dönemde bir bebek haberi alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Aslan burcunda meydana gelen tutulma sizin ev ve aile alanında karar ve aksiyon almanız gereken alanları gündeminize getirecek. Yeni bir eve taşınmak, evinizde bir düzen değişikliği ve yenilenme söz konusu olabilir. Yine anne-babanız ile ilgili konularda da yeni başlangıçlar ve yeniden yapılanmalar söz konusu olabilir. Alım – satım konuları da gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Pazartesi günü gerçekleşecek tutulma sizin için yeni bir sözleşme ve anlaşma ile ilgili konuları önümüzdeki günlerde gündeme getirecek. Yine eğitimlerle ilgili konular ve kısa bir seyahatte söz konusu olabilecek. Bu dönemde alacağınız aksiyonların hayatınız üzerindeki etkisi büyük olacak.

Yengeç Burcu: Aslan burcundaki tutulma parasal konularda size yeni haberler ve başlangıç fırsatları getirecek. Bu dönemde atacağınız adımların parasal dönüşleri güzel olacak. Parasal konuları düzenlemek ve yapmanız gereken şeyleri artık ertelemeyip yapmak için iyi dönem.

Aslan Burcu: Burcunuzda meydana gelecek tutulma ile hayatınızla ilgili bir yenilenme ve yeni adımlar süreci başlayacak. Kendinize odaklanmak, başkaları yerine kendinizi düşünmek ve yıllardır yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız şeyler için adımlar atmak bu tutulma ile mümkün olacak. Hayatınızla ilgili bitmesi gereken şeyleri ve gitmesi gereken kişileri bırakmak için iyi bir dönem olacak, yeni başlangıç öncesi hayatınızı gözden geçirmek lazım…

Başak Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma sizin için daha içsel bir sürecin ve iyileşme sürecinin başlangıcı olacak. Korkularınızın ve takıntılı olduğunuz alanların üstüne gitmek, güzel bir değişim sürecini başlatmak ve içinizdeki kuvvetli alanı keşfedip ön plana çıkartmak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem sizin için iyi bir şifalanma ve yenilenme dönemi olacak.

Terazi Burcu: Pazartesi günü Aslan burcunda meydana gelecek tutulma özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemi başlatacak. Bu dönemde sosyal çevrenizde bir yenilenme, yeni kişilerle tanışma ve hep hayal ettiğiniz ama bir türlü adım atamadığınız işlere adım atmak için harika zamanlar olacak! Bitmesi gereken işleri bitirmek ve yeni şeylere adım atmaya hazırlanmak için iyi bir dönem…

Akrep Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma sizin için kariyer alanında yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak. Eğer kariyer değişikliği istiyorsanız bu dönemde atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Bekar akrepler için evlilik konuları da bu tutulma sonrasında gerçekleşebilir veya önemli adımlar atılabilir. Yine bitmesi gereken bir ilişki veya işte bu dönemde sonlanabilir.

Yay Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma size yurtdışı seyahat ya da yurtdışı ile ilgili yapılacak işleri ve konuları getirecek. Yine yurtdışında bir eğitime gitmeniz ile ilgili adımlar önümüzdeki hafta atılabilir. Almak istediğiniz bir eğitim ya da gitmek istediğiniz yerler varsa bu tutulma sizi götürebilir. Eğer hukuksal bir konuda sonuç bekliyorsanız bu sonucu bu dönemde alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aslan burcundaki tutulma finansal konularda yeni bir dönem başlatacak. Ortak işler ve ortak kullanılan para mevzuları önümüzdeki haftalarda gündeme gelecek. Yeni ve ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bazı miras konuları ve bankalarla ilgili konularda adımlar atılabilir bu dönemde. Bazı para konuları ile ilgili işlerde sonlanma bu dönemde geçekleşebilir.

Kova Burcu: Haritanızın ikili ilişkiler ve evlilik alanında meydana gelecek bu tutulma ve ilişkiler alanında yepyeni bir dönemi başlatacak. Bu hem evlilik anlamına gelebilir hem de eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bunun yenilenmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde atacağınız adımlar ikili ilişkiler anlamında önemli olacak.

Balık Burcu: Aslan burcunda meydana gelecek tutulma özellikle iş alanında bazı yeni başlangıçları gündeminize getirecek. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızda ya da ekiplerde bazı değişimleri gündeme getirebilir. Yine sağlığınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir bu zamanlar…



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir