Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

30

Haziran 2019

0

YORUMLAR

Yeni aya özel bir ritüel & olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

Yengeç yeni ayından önce arınmak ve yeni ayın etkisini en yüksek düzeyde kullanmak için bugün bazı niyetler yapalım. Öncelikle sakin bir yerde uzanın ve biraz çocukluğunuza dönün, o zaman yaşadığınız acıları ve durumları hatırlayın, anneniz – babanızla, kardeşlerinizle veya çocukların sizinle dalga geçtiği bir alan olabilir bu. Orada nasıl hissettiğinize bir bakın ve buradan edindiğiniz duyguları yakalamaya çalışın. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz, duygu, his ve davranışları bir kağıda yazın ve sevgiyle bırakıyorum diyerek yazdıklarınızı bitirince kağıdı yakın. Geçmişi şifalandırmaya niyet ediyorum da diyebilirsiniz.

Sonra içinizdeki çocukla konuşun, onun üzüldüğü durumlar için onun suçu olmadığını söyleyin ve içinizdeki küçük çocuğa onu sevdiğinizi söyleyin ve sevgi gönderin. Bugüne dönüp içimdeki çocuk neşesini ve saf sevgisini aktive etmeye niyet ediyorum diyebilirsiniz.

Yine eskilerden bu gene getirdiğim, hayatımda beni ilerletmeyen duygulardan arınmaya niyet ediyorumda diyebilirsiniz. bunu önümüzdeki birkaç gün boyunca yapın ki yeni ayda hayatımıza yenilikleri çekmeye niyet edin ve hazır olun. Şifa olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir