Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

31

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Yeni ay duası ve olumlaması!

Yazar , Kategori Astroloji

IMG 1545

Bu gece yarısından sonra yani 1 Ağustos sabaha karşı Aslan burcunda Venüs katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yüksek enerjili yeni ay döneminde güzel niyetlerimiz özellikle kalpten geldiğinde kabul olup hızlıca hayatımıza gelebilir. O yüzden bu olumlamayı bu gece ve takip eden 2 gecede daha okuyabilirsiniz. Sonra içinizden gelen bir zamanda dileklerinizi bir kağıda yazabilirsiniz. İsterseniz bir yerde saklayın dileklerinizi isterseniz görebileceğiniz bir şekilde asın. Hayatımızda önemli değişimler açmaya hazırlanan bu yeni ayın bize ve ülkemize en güzel değişimleri getirmesi için hep beraber olumlu dileklere odaklanalım.

Allahım ve Meleklerim, hayatımda yenilikleri istiyorum ve bu yeniliklerin oluşabilmesi için eskiyi bırakmaya ve hayatımdan gitmesi gereken düşüncelerin, kişilerin ve durumların güzellikle gitmesine niyet ediyorum. Bunların yerine benim yolumla daha uyumlu, mutlu ve sevgi dolu olayların ve kişilerin gelmesine niyet ediyorum. Bu yeni ayın hem benim, hem insanlığın hem de ülkemin hayrına olacağını biliyorum. Ben sevgide ve neşede kalmayı seçiyorum. Hakkımda hayırlı olan değişikliklerin kolaylıkla ve sevgiyle yoluma gelmesine niyet ediyorum. Hayatıma güzel bir aşkın, bolluklu bereketli paranın, mutlulukla çalışacağım bir işin (veya her ne istiyorsanız) kolaylıkla gelmesine sağlıkla ve mutlulukla yaşamaya niyet ediyorum.

Ben kalbimi daha çok sevgiye açıyorum, ne kadar çok seversem herşey o kadar güzelleşir o yüzden önce kendimi sevmeye niyet ediyorum. Kendimi, ailemi, doğayı, hayvanları ve yaratılmış herşeyi seviyorum. Sevginin dünya üzerindeki en kuvvetli enerji olduğunu biliyorum, dünyayı sevgi kurtaracak ve biz seven kalpler kötülüklerin önünde zırh gibi duracağız. Sevginin hayatımı geliştireceğini, beni daha güzel yollara yönlendireceğini biliyorum ve herşeyi sevgiyle yapmaya niyet ediyorum. Hayattaki herşeyin güzelliğini görmeye ve onu takdir etmeye niyet ediyorum. Yaşamak güzeldir, her sabah sağlıklı uyandığım için, elim ayağım tuttuğu için, yiyecek yemeğim, arkadaşlarım, evlatlarım….. olduğu için şükürler olsun.

*Ben sevgiyim * Olan ve olmayan herşey için kendimi affediyorum, kendimi seviyorum, ben değerliyim. Ben kendim bir mucizeyim, hayatıma da mucize niteliğindeki olayları çekmeye, gelen fırsatları farketmeye niyet ediyorum. Maddiyat ile ilgili korkularımı evrene bırakıyorum, ben sisteme güvendiğimde bana en iyisini getireceğine inanıyorum. Maddiyat ve maneviyatı hayatımda dengelemeye niyet ediyorum. Yaşamayı seviyorum! Kalbimi saf sevgiye açıyorum ve önce kalbimi şifalandırmaya niyet ediyorum.

Bundan sonra gönlünüzden geçen güzel dilekleri de sıralayabilirsiniz. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir