Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Burçlar mutfakta nasıl?

Yazar , Kategori Astroloji

hangi burc mutfakta nasildir

Bir web sitesi için yazdığım yazıyı sizlerle de paylaşmak istedim bakalım burçlar mutfakta nasılmış?

Mutfakla burçların arası nasılmış bakalım? En becerikli burç hangisi? Burçlar ve mutfak becerileri!

Koç burcu sabırsızdır o yüzden mutfakta birşey yapacaksa hızlı bir tarif olmasını sever, eve geldiğinde pratik yapılacak şeyler onun için iyi olur. Detaylı ve teferruatlı tarifler ise ona göre değildir. Mutfağa sık giren burçlardan diyemeyiz Koçlar için, girdiğinde de genellikle kendisi için birşey yapmayı sever, ondan bir yemek yapmasını isterseniz kendi canı istemiyorsa pek yapmayacaktır.
Boğa Burcu: Top 10 listesi yapsak 1 numarası Boğa burcu olabilir ama odağı daha çok yemek üzerinedir. Damak lezzeti çok gelişmiş Boğalar için yemekten ziyade lezzeti önemlidir! Normalde biraz tembel olmaya yatkın olan Boğalar söz konusu iyi bir restoran veya lezzeti ile ünlü bir yer olunca kilometreler kat edebilir. Edirneye ciğer yemeye gidebilir mesela. Eğer keyfi yerinde ise evde de harikalar yaratabilen Boğalar kendi de bazı lezzetleri karıştırarak denemeyi sever. En sevdiği ise tatlılardır, tatlıya ve güzel yemeğe dayanamayan Boğalar bu yüzden kilo da alabilirler. 
İkizler burcu: İletişimin burcu İkizler için yemek çok önemli bir konu değildir, gittiği bir yerde birşeyi beğense tarifini sorar, içinde ne var der ama yapmaya pek kalkmaz. Bildiği tarifler üzerinden gitmeyi seven İkizlerde mutfakta çok başarılı burçlardan değildir açıkçası.
Yengeç Burcu: Mutfağın kralı, yemek yapıp yedirmeyi en çok seven burçtur Yengeçler. Hem çocukları hem de beslemeyi seven burç olan Yengeçler için kendinden çok başkasına yedirmek için yemek yaparlar. Anne kurabiyesi, dolma v.b birçok klasik mutfak ürünü Yengeçlerin elinden çıkar! Yine çocuklar beslensin diye farklı farklı şeyleri karıştırıp besin yükü ama görünüşü fena şeyler yapabiliriler. Mutfakta Top 10 listesinin 1 numarasına tabiiki Yengeçler yakışır!
Aslan Burcu: Mutfak mı? O da ne? Eve bir aşçı aldım çok güzel yemekler yapıyor ben de yiyorum, aç ve zor durumda kalırsam belki birşey yaparım ama dışarıda yemek yemek en mantıklısı diyen burçtur Aslanlar, yani mutfakta kendisini pek göremezsiniz!
Başak Burcu: Dışarıda birşey yenmez, hijyen de değil sağlıklı da değil dışarıda yenen yemekler diyorsa birisi Başak burcu ile karşı karşıyasınız demektir. Detoks ürünler, sağlığa yararlı sebzeler v.b birçok şey Başakların ilgi alanıdır. O yüzden mutfağında baklava börek bulamazsınız ama bol bol sağlıklı salata, glutensiz yemekler, detoks içecekler bulabilirsiniz. Başak burcu araştırır, tarif bulur ve yapar, mutfağına girilmesini de pek sevmez birşey yapılacaksa o yapar! Ayrıca eldivensiz mutfağa girenleri anlamıyorum lafı da Başaklara aittir!
Terazi Burcu: En sosyal burçlardan olan Teraziler için yemek yemek ön sıralarda olsa da yemek yapmak o kadar ön sırada değildir. Eğer canı isterse veya sevdikleri için mutfağa girebilir, yemekleri lezzetli de olur ama onun en özeneceği şey sunum olacaktır. Renkli ve şık bir sofra varsa onu mutlaka bir Terazi hazırlamıştır. Keyfine düşkün olduğundan güzel mezeler ve yanında sıcak şarap yapan ancak bir Terazi olabilir. Sosyalliği yüzünden evde yemek yapmaktan çok dışarı da yemek onun için daha geçerlidir ama tabiiki şık ve hoş manzaralı bir restoran olması ana şartıdır.
Akrep Burcu: Yemek yemeyi seven burçlardan biri de Akreptir. Aslında onların ilgi alanı daha çok romantik bir ortam ve hoş bir sofradır. Kendisi yapar mı kısmına gelirse içinden gelirse en iyi sofrayı kurar ve en detaylı yemeği yapar ama gelmezse ona pek birşey yaptıramazsınız, pizza ısmarlamak iyi fikir diyebilir.
Yay burcu: Mutfağa girmekle hiç alakası olmayan belki de tek burç Yaylardır çünkü gezmeyi severler ve yerlerinde de pek duramazlar. Çabuk sıkılan Yayların yapabileceği şeyler omlet v.b basit tarifler olacaktır. İlgi alanları ise farklı ülkelerin mutfaklarıdır Yayların. Ondan sürekli Meksikada şu yemeği yedim veya İspanyanın bu yemeği daha iyi lafını duyabilirsiniz ama bunları sonrasında pek aramaz, yine gidince yine yerim der! Herşeyi bilen ama yapmayan bir burç ararsanız işte o Yaydır!
Oğlak Burcu: Sabırlı Oğlaklar en zor tarifleri bile yapabilirler. Eğer çalışmaktan vakit bulurlarsa mutfağa girerler ve seve seve birşeyler yaparlar. Tarif onlar için son derece önemlidir çünkü verilen tariften 1gr daha fazla birşey koymak istemezler. Kuralların ve sistemin insanı Oğlaklar pek yaratıcı değildirler mutfakta ama öğrendikleri tarifleri güzel uygularlar ve en zor yemeği bile of demeden yaparlar!
Kova Burcu: Size konuştuğunuz ülkenin mutfağını detaylı anlatır, yemek üzerine felsefik konuşmalar yapabilir ama uygulamaya gelince Kovayı pek ortada bulamazsınız. Ben tarif edeyim sen yap veya dışardan söyleriz gerek yok, benim telefonumda bir uygulama var hemen getiriyor yemeği hiç uğraşmayalım oradan söyleriz lafları Kovanın klasik laflarıdır. Birini haksız çıkarmak için mutfağa girip bir yemek yaptığı görülebilir ama genelde mutfağa pek girmeyen burçlardandır.
Balık Burcu: Mutfakta iyi olan burçlardandır Balık, en çokta başkası için birşeyler yapmayı sever. Ailesi bir arada olsun, sevdikleri yanında olsun, onların sevdiği şeyleri yapıp güzel bir sofra hazırlar. Mutfakta yaratıcı burçlardandır aynı zamanda, yeni bir tarif denedim ya da bununla şunu karıştırdım güzel oldu lafları bir Balıktan duyulabilir. Balığın mutfak yeteneği en iyiler arasında sayılabilir.Burçların diğer özelliklerini okumak için güliz kına astrolojiye buradan ulaşabilirsiniz. https://gulizkinaastroloji.com/burclar/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir