Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi!

Yazar , Kategori Astroloji

hello august1

Günaydın! Harika bir aya merhaba, hoşgeldin Ağustos! Güne #Ay #Aslan burcunda ve sabah saatlerinde oluşan yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bugün Merkür de düze dönmek üzere durağan hareketinde yani işler yavaş yavaş ilerlemeye ve açılmaya başlıyor. Bugün gün genelinde enerjiniz yüksek ve birşeyler yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Dikkat etmek gereken egolu ve BEN bilirim diye çıkışlar yapacağınız konuşmalar ve yanlış anlaşmalar olacak zira iletişim hala düzelmiş değil. Yine yöneticiler ile ilgili konularda günün gündeminde olabilir. Yeni ayın ana konsepti yapmak istediğiniz, hayatınızda yeni başlamak istediğiniz şeyler bu yüzden siz neler yapmak istersiniz ve hayatınıza neyi çekmek isterdiniz bunlar üzerine düşünmek için iyi bir gün. Cesaretle girişimler yapabileceğimiz, gündemimizin yoğun olacağı bir gündeyiz umarım bu yeni ay size güzellikler getirir. Yeni ayın etkilerini merak ediyorsanız dün yayınladığım genel yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Yeni ayın burçlara etkileri için buradan yazıma ulaşabilirsiniz. Yeni aya özel güzel bir dua ve olumlamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir