Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

13

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Kova burcunda dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

basak burcunda dolunay hayaller ile gercekler arasinda bir yol 2

Yeni birşeyler söylemek, yeni birşeyler yapmak lazım! Gerekirse herkesi ve herşeyi karşımıza alıp doğru bildiklerimiz yolunda ilerleme zamanı!

15 Ağustos öğleden sonra 15.29’da Güneş ile Ayın karşı karşıya gelmesi ile oluşan dolunayı yaşayacağız. Bu dolunay sırasında Güneş’in koynuna sokulmuş bir Venüs var, Merkür, Mars, Güneş ve Venüs Aslan burcunda yan yana dizilmiş durumda. Bunların karşısında ise toplumu, toplumsal değerleri anlatan Kova burcunda Ay bulunmakta. Dolunay esnasında Yay burcu yükselecek, Jüpiter ise yenice düz hareketine dönmüş, yöneticisi olduğu Yay burcunda kendini toparlamaya çalışıyor. Ateş elementinin son derece yoğun olduğu bir dolunay olacak ki bu da elimizin kuvvetli olduğunu aklımıza koyduğumuzu yapabileceğimiz bir dönemi gösterecek. Kova burcu toplumsal olaylarla, yeni birşey söylemekle ve yapmakla çok alakalıdır, direnişler, toplumda olan olaylara karşı tepki göstermekte aynı şekilde. Aslan burcunun da hem benlikle, hem egoyla ve maddesel anlamda da altın madeni ile alakalı olduğunu düşünürsek Kazdağları olayından sonra ortaya çıkan Altın madeni aramak ve özellikle siyanür kullanımı ile ilgili olaylar durulmayacak gibi gözüküyor. Eğer bir millet geleceğini tehdit edeceğine inandığı birşeyi engellemeye karar verirse bunun önünde kimse duramaz…

Bireysel anlamda bakarsak, Kova burcu toplumsal bilinçle ve kollektif bilinçaltı ile alakalıdır, ayrıca bilgi, geniş ve farklı bakış açıları ile de. O yüzden bu dolunay bugüne kadar aynı yoldan giderek çözemediğimiz, anlayamadığımız, anlamlandıramadığımız şeylerin önümüze geleceği ve bizi farklı bakış açılarına iteceği zamanlardayız.

Farkındalığımızın artması için zorlanacağımız günlerdeyiz! Kabul etmediğimiz bakış açıları, yaşam stilleri, kınadığımız insanlar, olaylar hep karşımıza gelecek ve bizi dünyada olan her şeyin ve herkesin bir görevi olduğunu, bu düzende yeri olduğunu düşünmeye itecek olaylar, gelişmeler yaşayacağız. Toplumsal olaylar gündemimize gelecek, ülkemizle ilgili konulara daha çok odaklanacağız ve her şerde bir hayır, her hayırda bir şer olduğunu anlayacağız.

Aslan burcu egomuzla, ben demekle alakalıdır, ben ne istiyorum, ben ne yapmak istiyorum, hayatımda ne gibi değişiklikler istiyorum? Bu soruları aslında Aslan burcundaki yeni ay ile sormaya başladık, şimdi karşımızdaki konular ise sen ile alakalı, yani ben bunu istiyorumda başkaları ne der, annem ne der, toplum kuralları ne diyor hep aklımızda olacak. Bu yüzden toplumun veya başkalarının önümüze koyduğu engelleri önünden kaldırmayı, korkmadan hedefleri, idealleri veya yaşamak istediği hayat yönünde ilerleyenler büyük kazanacak.

Güneşin yanındaki Venüs ise kalbinizden geçen ve sevgi ile alakalı konulara bak der gibi. Sevdiğiniz eş, yanında olmak istediğiniz kişi, eş veya yer neresi? İlişkinizde sorunlar varsa artık ilişkilerinize farklı bakın, bana böyle davranıyor demek yerine siz nelere izin veriyorsunuz ve siz kendinize nasıl bakıyorsunuz onu değerlendirin. İşimde mutlu değilim diyorsanız değişimden neden çekiniyorsunuz ona bakın, sizi durduran nedir, hangi alanlarda güvensizsiniz ya da konfor alanınızdan uzaklaşmaya ne kadar açıksınız buna bakın!

Bu arada Aslan burcu, popüler olmakla, etrafı tarafından sevilmekle, zengin ve önemli görünmekle alakalıdır. Bu dönemde bakmanız gereken önemli şeylerden birisi de, neleri kendinizi kimlere sevdirmek için kullanıyorsunuz? Konumunuz ve paranız mı sizin değerinizi belirliyor yoksa siz bunlar olmasa da kendinizi seviyor ve değer veriyor musunuz? Sizi iyi hissettirdiği veya maddi olarak desteklediği için mi bir ilişkinin içindesiniz? Yani neyi, neden ve ne için yaptığınız bu dönemde önemli, Güneşin yanındaki Venüs yolun ve rotan sevgi olsun diyor, sizinde yolunuz, yaptıklarınız ve yapacaklarınız sevgi olsun, ama o sevgi dediğiniz şeye iyi bakın içinde çıkar olmasın….

Tutkularınız, istekleriniz, yapmak istedikleriniz ve yapamadıklarınız hep bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gündeminizde olacak. Bazı bitişler, yaşanacak olaylar, önünüze gelecek bilgiler hep yapmanız gereken değişimleri yapmak için sizi itiyor olacak. Ego’dan, yani Ben’den geçip Biz’i, birlikteliği, ülkemizi ve geneli de düşünmemiz gerekecek günlerdeyiz. Her dua’da benim ve bütünün hayrına diye dua ederim çünkü bazen sizin hayrınıza olan şeyler etrafınızdakilerin ya da ülkenizin şerrine olabilir.

Kova burcunda yaşanacak dolunay ve Ay tutulmasının etkileriniz Yükselen Burcunuza göre aşağıda bulabilirsiniz fakat her harita kendine özeldir ve ayrı dinamikler içerir, eğer birebir size etkisini öğrenmek isterseniz danışmanlık almak için gkina07@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir