Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

22

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Güneş Başak Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Mars ve Venüs bir süredir başak burcunda ilerlemekte şimdi ise sıra Güneşin Aslan burcundan çıkarak Başak burcuna doğru ilerlemesi, 23 Agustos öğlen 13:00 sularında Güneş Başak burcuna geçecek ve hasat zamanını başlatacak. 29 Ağustosta Merkür’ün de bu alana geçmesi ile yoğun bir Başak burcu etkisi hayatımızda hissedilecek. Öncelikle Başak burçlarının doğum günlerini kutlarım, onlar olmasa bu detaylı, ince elenip sık dokunan işleri nasıl yapardık bilemiyorum. Bakalım Başak burcunun özellikleri nelermiş?

virgo horoscope 2015
Başak burcu zamanı!

BAŞAK BURCU: 23 Ağustos – 22 Eylül

Toprak Elementi – Gezegeni Merkür

Planlı, detaycı, çalışkan, hizmet etmeyi seven, titiz, mükemmeliyetçi, mantıklı ve ayağı yere basan bir burçtur Başak. Toprak grubu burcu olan Başak, dünyevi burçlardandır, maddiyatı sever ve çalışarak kazanmak ister. Düzenli çalışır, sistematiktir, detaylı hesap – kitap tutar, yardım etmeyi sever ve destek işlerinde son derece başarılıdır. Başak burcu iyi bir çalışan olurken çok iyi bir yönetici olamayabilir çünkü detaylarda boğulmaya eğilimlidir ve resmin tümünü kaçırabilir. Zor beğenen Başaklar bazen fazla eleştirel olabilirler. Fazla detaycılığın ve titizliğin verdiği gerginlik onları (ve dolayısı ile etrafındaki kişileri) yıpratabilir. Hayatta mutlaka titiz oldukları bir konu vardır, bu kişisel hijyenleri olabilir, iş yerlerinde masa – dosya düzeni olabilir veya evdeki gardırobu. Başak burçları her şeyi detaylı incelerler ve düzenli olmasını isterler.

Başak burçları çok fazla ön planda olma derdinde değildir, işlerini yapmak ve hizmet etmek onlar için yeterlidir. Kuralcıdırlar ve kurallara uymak onlar için önemlidir. İyi bir araştırmacıdırlar.

Fazla eleştirelliği ve kolay beğenmemesi ilişkilerde onları zorlar. Herkeste bir kusur bulma eğilimindedir, sevgiyi koşullara bağlayabilir. Aslında eğlencelidir Başaklar ve eğlenmeyi severler ama dışarıya yansıyan bu kişilikleri ev hayatına gelince aynı şekilde olmayabilir. İlişkilerde fikirlerin uyuşmasına ve maddi konulara önem verebilir. Spontan olmakta ve akışta kalmakta zorlanabilir ve her şeyi fazla planlaması karşı tarafı sıkabilir. Hijyenine düşkündür ve yine bu konuda karşıdaki kişi için zorlayıcı olabilir. Eğer haritasında su grubu burçlar ile bir dengeleme yoksa duygusallığı düşük kalabilir, empati yapmada ve sevgisini göstermede zorlanabilir. Eğer bir Başak burcu ile beraberseniz onun dikkat ettiği konulara, düzenine siz de dikkat etmelisiniz ve eleştirelliğine aldırmamayı başarmalısınız. Başak burcu planlı olması, günlük işleri kolay halletmesi ise hayatı sizin için kolaylaştırabilir, beğenmediği şeyleri kendisinin yapmasını istemek size de iyi gelebilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir