Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

18

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Bu gece güzel bir dua ile uyuyalım!

Yazar , Kategori Astroloji

Bu hafta güzel ve açılım yaratabilecek etkiler var, o yüzden de git gide artan güzel etkileri en yüksekte kullanmak için, güzel niyetlerle uyumak önemli. Bu niyetleri tam yatmadan önce ve sabah kalkar kalkmaz okumak önemli, zihnimiz daha tam aktif değilken ve bilinçaltı açıkken bunları allması daha kolay olur.

Bu haftanın potansiyellerinden faydalanmaya, hayatımla ilgili güzel değişim ve gelişim potansiyelleri elde etmeye niyet ediyorum. Yarının da güzel bir gün olmasına, güzel insanlarla tanışmaya ve sevgiyi paylaşmaya niyet ediyorum. Gün boyunca kalbimde sadece sevgi olsun ve sevgi dolu olaylar hayatıma dolsun. Kalbimden geçen niyetlerin olacağını biliyorum, o yüzden ……….. (siz doldurun, iş, ev, eş v.b) niyetimin olması için karşıma doğru insanların çıkmasına ve bu niyetin olması için evrenin tüm mucizeleri aktive etmesine niyet ediyorum. Ben iyilikleri ve güzellikleri hak ediyorum, kendimi seviyorum ve değer veriyorum. Hayatıma kalbi iyi, pozitif insanlar girsin, ben her konuda daha pozitif düşünmeye ve endişeyi bırakmaya niyet ediyorum. Bu hafta olması için niyet ettiğim, para, iş, aşk, ev, sağlık … konularının olmasına niyet ediyorum ve nasılını düşünmüyorum. Evrenin mucizevi yolları var ve ben evrene ve akışa güveniyorum. İsteklerim sevgiyle, güzellikle, kolaylıkla olsun ve öyle de oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir