Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

26

Kasım 2019

0

YORUMLAR

Yay yeni ayına özel bir olumlama ve niyet!

Yazar , Kategori Enerji

93636894 miracle1 1

Yay burcunda şanslı etkiler getirecek bir yeni ay bugün akşamüzeri gerçekleşti bu niyeti bu akşam veya yarın gün boyunca/akşam içinizden geldikçe veya her geldiğinde yapabilirsiniz. Yazılanları içselleştirin gerekirse kendi cümlelerinizle düzenleyin ama en önemlisi inanın!

Allahım, meleklerim, Bu yeni ayın herkese şanslı kapılar açma potansiyeli olduğunu biliyorum, ben şanslı gelişmeleri, güzellikleri ve sevgiyi hak ediyorum. Kendimi seviyorum, şansıma inanıyorum, hakkımda hayırlı olan bolluklu – bereketli parayı hayatıma çekmeye niyet ediyorum. Para hayırlı olan her kanaldan bana gelebilir, nasıl olacağını düşünüp, hesaplamıyorum en iyisini sen bilirsin. Ben sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum, kalbimi ısıtacak sevgi dolu insanların / bir ilişkinin hayatıma girmesine niyet ediyorum. Dürüst, şefkatli, sevgi dolu (arkadaşları veya sevgiliyi, eşi) hayatıma çekmeye niyet ediyorum. Sağlıklı olduğum için şükrediyorum, sağlıklı hayatımın devamını diliyorum. (hastalığı olanlar, hastalığımın nedenlerini fark etmeye, düşünce şeklimi değiştirmeye ve kendimi evrenin mucizevi şifasına açmaya niyet ediyorum diyebilirler)

Bugünden sonra her işimde Meleklerimin yanımda olup bana güzel gelişmeler için yardım etmelerini istiyorum. İşlerim kolaylıkla yoluna girsin, yeni bir iş hayatıma kolaylıkla gelsin. Huzurla çalışmayı ve bereketli paralar kazanmayı hak ediyorum, kolaylık bilişi bana tanımlansın, zorluk diye birşey yoktur bunu biliyorum ve bilmeyi seçiyorum. Yolumun doğruluk, dürüstlük ve sevgi olmasına, hayatıma da bu enerjide insanlar girmesine, evrenin mucizelerine inanmaya ve o mucizeleri hayatıma çekmeye ve geldiklerini görmeye niyet ediyorum. Geçmişimden gelen kıtlık, sevgisizlik bilişini bırakıyorum herşey değişir ben de değişmeye niyet ediyorum. Ne kadar şanslıyım diyeceğim, yüzümü güldürecek, kalbimi coşturacak güzellikler kolaylık ve sevgiyle hayatıma geliyor ve bunlar için şimdiden şükrediyorum. Bu yazıyı paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşırız ve bu niyeti yapabilirler, şimdiden teşekkürler…

Okumayanlar için yay yeni ayının genel etkileri yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Yay yeni ayının burçlara etkilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir