Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

8

Aralık 2019

0

YORUMLAR

İkizler burcunda dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

big moon over the bay richard jay goldman

İkizler burcundaki dolunay bize neler getiriyor & burçlara etkileri nasıl?

12 Aralık perşembe günü sabah saat 07.11 sularında Güneşin Yay burcunun 19 derecedeki konumuna, Ayın İkizler burcunun 19. derecesinden karşıtlık yapması ile bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay sırasında Yay burcu yükselecek ve Güneş tam yükselen noktasına yakın oturmuş olacak. Güneşin Yöneticisi Jüpiter, beklenmedik işlerin gezegeni süprizli gezegen Uranüs ile güzel bir etkileşim içinde olacak. Ayın yöneticisi İkizler burcunun gezegeni Merkür ise Yay burcunda konumlanmış olacak. Neptün ise bulunduğu Balık burcunda bu ikiliyle sert açılarla iletişimde olacak. Şimdi bunların mealine gelirsek;

Dolunaylar hep yazdığımız gibi ortaya çıkışları anlatır, gökyüzünde net ve büyük olarak gördüğümüz ay nasıl geceyi ve karanlıkları aydınlatıyor ise işte bu dolunayda hayatımızı ve zihnimizi böyle aydınlatacak. Konunun özünde Güneş var, yay burcunda yaşadığımız yeni ayın devamı bir dolunay olduğundan harekete geçtiğimiz ve çaba gösterdiğimiz konularda sonuçlar almak için güzel bir hafta. Aldığınız bazı bilgiler özellikle hafta başında kafanızı karıştırabilir ama biraz zaman verirseniz neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır. Bu dolunayda önünüze gelen herşeye pat diye atlamamak akıllıca olur, bilmediğiniz ve anlamadığınız bazı konuların olması muhtemel. Alttan alttan işe müdahale eden Neptün biraz akılları karıştırmaya aday, sanki birşeylerde biraz gizem ve bilinmeyen konular olacak ve siz onları çözmeye uğraşacaksınız. Bu dolunayda enteresan haberler ve beklenmedik şanslar ve gelişmeler yolunuza gelebilir. Özellikle dolunayın bir gün sonrası daha güzel etkiler içeriyor ve bazı şanslı gelişmeler devreye giriyor. Yine yalan söylenen, gizlenen bazı konular ve dolandırıcılıklar da ortaya çıkabilir bu dönemde…

Birşeyler bu dönemde görünür olacak, emek verenler emeğinin karşılığını alacak, özellikle zihinsel anlamda yoğun bir dönem ve hafta olacak. Aklımızda bir sürü plan olacak, girişim yapmak için Kasım ayından itibaren başlattığımız aktivitelerden dönüşler alabileceğiz. Yine haziran ayından bu yana takip ettiğiniz, çözmeye çalıştığınız, başvuru yaptığınız konular varsa bu dönemde çözümleri gelebilir. Dolunay ortaya çıkış demektir, ektiğini biçmek demektir umarım iyi şeyler ekmişsinizdir ve iyilikleri bulursunuz. Güzel bir dönem olması dileği ile…

İkizler dolunayının burçlara etkileri! Yükseleninize göre de okuyunuz!

Koç ve Yükselen Koç: İletişim konuları bu dolunayda son derece aktif olacak, beklediğiniz haberler ardı ardına gelebilir. Yine kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili konular bugünlerde ilginizi isteyebilir. Ayrıca kısa bir seyahate gitmeniz son dakika gelişmesi ile birlikte gerekebilir.

Boğa & Yükselen Boğa: Parasal konularda gelişmeler ve haberler bu dolunay ile birlikte gündeme gelecek, beklediğiniz bir yerden haber alabilirsiniz veya ani bir ödeme çıkabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir para veya eski bir alacak söz konusu olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hayatınız ve kendiniz ile ilgili birçok konu bu dolunayda gündeme gelecek, bu konular uzun süredir sürüncemede olan konular olabileceği gibi, eski arkadaşlar veya işlerle ilgili de olabilir. Karar vermek ve bazı bitişler, kapanışlar yaşamak bu dolunayda söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu dolunay size bilmediğiniz birçok konuyu getirebilir, eskiden bu yana süregelen ama haberiniz olmayan konular söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili konular bu dönemde gündeme gelebilir, ufak bir operasyon veya sağlık kontrolü iyi olabilir.

Aslan & Yükselen Aslan: Hep hayal ettiğiniz birşey bu dönemde gerçekleşebilir, yine sosyal çevrenizden bazı haberler ve ani gelişmeler bu dönemde oluşabilir. Eski arkadaşlarla buluşmalar veya okul arkadaşları toplantısı bugünlerde gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızdan sizi şaşırtacak haberler veya gelişmeler duyabilirisiniz.

Başak & Yükselen Başak: Eski konular, eski olaylar ve eski işler bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Yine iş konularında da daha önceden çalıştığınız kişilerle karşılaşabilir veya tekrar haber alabilirsiniz. Yine eskiden iş yaptığınız kişilerle ilgili durumlar oluşabilir. Evlilik ve uzun vadeli ilişkilerde de eski konular açılabilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Yurtdışı ile ilgili konularda önemli haberler ve beklediğiniz gelişmeler bu dönemde gelebilir. Yine eski konular, eski arkadaşlar gündeme gelebilir ve eskiden görüştüğünüz ama bekleyen işler ilerleyebilir bu dönemde. Yine uzun süredir bekleyen hukuksal bir konuda hareketlenebilir ve sonuç alabilirsiniz. Seyahatlerde gecikmeler ve ertelenmeler oluşabilir.

Akrep & Yükselen Akrep: Parasal konularda Akrepler bekledikleri ödemeleri alabilirler, yine eski konular tekrar gündeme gelebilir. Eski bir borç veya alacakta gündeme gelebilir. Miraslarla ilgili konularda da haberler söz konusu olabilir bu dönemde.

Yay & Yükselen Yay: İkili ilişkiler, birebir yapılan işler, ortaklıklar bu dönemde söz konusu olabilir. Yine eskiden görüştüğünüz birinden haber almak veya bir ilişkinin gidişatı ile ilgili kritik bir şey yaşanması da bu dolunayda söz konusu.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Çalışma hayatınız ile ilgili önemli gelişmeler ve eskiden bu yana bekleyen konularda gelişmeler elde etmek söz konusu bu dolunayda. Sağlık konularında eski bir hastalığın tekrarlanması olabilri veya bir doktor kontrolü yapılması gerekebilir.

Kova & Yükselen Kova: Aşk konularında bir geriye dönüş, eski meselelerin açılması veya eski sevgilinizden alınacak haberler söz konusu bu dounayda. Yine eski ve bitmiş zannettiğiniz bir ilişkiden haberler alabilirsiniz. Eğer bir projenizi bir yere sunduysanız ve haber bekliyorsanız onun sonucunu alabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularda eski bir konunun gündeme gelmesi ve ilginizi istemesi söz konusu.

Balık & Yükselen Balık: Aileniz ve eviniz ile ilgili konular bu dolunayın konuları arasında olacak. Bu konularda beklediğiniz bir haber gelebilir. eski bir ev veya alım – satım konuları ile ilgili beklenen haberler gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir