Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

12

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Venüs Balık burcuna geçiyor. İlahi aşk, sevgi, şifa zamanı!

Yazar , Kategori Astroloji

healing love

Venüs Balık etkisi neler getiriyor?

#Venüs yarın akşam sularında (13 Ocak) bir süredir ilerlemekte olduğu Kova burcundan çıkarak, çok sevdiği #Balık burcuna geçiş yapıyor. #Venüs orijinal anlamı ile aşk, sevgi, güzellikler ve ilişkilerle alakalıdır bu konuları en derinden hisseden, evrenle en bağlantılı burç olan #Balık burcunda ise Venüs tam anlamı ile parlıyor olacak. Yani gökyüzünde ilahi aşk, merhamet ve sevgi kapıları açılacak ve şifa olup üzerimize yağacak.

Haritalarınızda hangi alana geldiği bu etkiyi daha detaylı anlamak için önemli ama özellikle haritalarında Venüs’ü mantık burçlarında bulunan kişiler için örneğin Başak, Oğlak, İkizler gibi bu durum kalplerini ilahi sevgiye açmaları, yumuşatmaları için harika bir etki olacak. Hepimiz etkileniyoruz bu geçişten, aynı oranda olmasa da Balıklar için en yüksek etki olurken, burç yöneticisi olduğundan Boğa ve Teraziler ve karşıt alanlarında olduğundan Başaklarda güzel etkilenecekler!

Şimdi bu günlerde hayata, doğaya, insanlara, hayvanlara daha merhametli olacağız ama sevgiyi önce kendimize vermek yapabileceğimiz en güzel şey olacaktır. Sevgisiz büyüyenler, sevgisiz anne – baba ile yetişenler ne yazık ki bunun acısını bir ömür çekerler işte şimdi önce kendinizi sevme, olduğunuz haliniz ile kabullenme zamanı. Tabiiki insan olmanın en güzel göstergesi de başkalarına da sevgi ile yaklaşmak, yardım etmek ve yaşayan herşeye sevgi ve merhamet ile yaklaşmak.

Bu yüzden son günlerin fırtınalı ve tutulmalı geçişlerinden sonra hepimizin kalbine sevgi dolması, huzura ermemiz için güzel bir fırsat değerlendirin. Eğer sizde bir değişimin eşiğinde iseniz astrolojinin rehberliğinden faydalanarak bu yolda daha hızlı ve doğru yolda ilerleme şansını yakalabmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu etkinin dikkat etmek gereken tarafı, birilerini kafanızda idealize ederek şıp sevdi olmak, sevgiyi başka birşeyle karıştırmak, bir de Venüs para konularını anlattığından ve para ile hayalcilik çokta fazla uyuşmadığından yaptığınız işlerde aldanma ve para kaptırma riski olacak. Venüs Balık burcundaki hareketine 7 Şubat gününde kadar devam edecek. Güzel farkındalıklar yaşayacağınız, kalbinizin sevgi ile yıkanacağı ve şifalanacağı bir dönem olması dileği ile…

#venüs balık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir