Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

19

Ocak 2020

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

72d3b80c22edcd56ad7a21395f9fb530

Güzel bir haftadan merhaba! Yeni ay haftasındayız, yeni ay gelmeden önce de hem şanslı etkiler içeren, hem sürprizli gelişmeler yaşamaya açık etkiler var, hafta genelinde neler var bakalım?

Pazartesi gününde, Yay burcu etkisi ile hızlı bir şekilde haftaya başlıyoruz, ayın Mars ile kavuşumu gün genelinde dikkatli olmayı gerektiriyor çünkü dalgınlıkla yaşanan kazalara, kesiklere ve düşmelere açık bir etki var. Pazratesi günü öğleden sonra Güneş Kova burcuna geçiyor ve Kova burcu zamanı başlıyor, Kovaların doğum günleri kutlu olsun. Salı gününde de Yay burcu etkisi devrede hevesle birşeyleri yapılandırmaya çalışıyor olacağız.

Çarşamba günü kadersel etkiler devrede olacak, geçmişimiz, çok kurallı olduğumuz alanlar, kendi kendimizi korkuttuğumuz, yapamam dediğimiz alanlar gündemde ama korkularımızla yüzleşme vakti, yapamam diye birşey yoktur insanın canı isterse herşeyi yapar! Kaybettiklerimiz, geçmişimiz aklımızda ama biz bunların üstesinden gelmek üzere buradayız unutmayın! Perşembe günü yine Oğlak burcu etkileri devrede iken gökyüzünde enteresan etkileşimler var, Jüpiter gününde Jüpiter son derece aktif bir durumda olacak gökyüzünde, Ay bugün Jüpiter ile kavuşumda olurken aynı zamanda Venüs ile de Jüpiterin harika bir etkileşimi olacak, birşeyleri sevgiyle yapma zamanı! Şanslı gelişmelerr, güzel sürprizler günün içinde yer alacak. Bugün Uranüs ile Güneş arasında da gergin bir açı var ama bu açı sürprizli durumlara, kendimiz ile ilgili önemli farkındalıklara da sebep olabilir. Cuma gününün ilk yarısı daha çalışma üretme modunda olacağız ama akşamüzerinde Kova burcu etkileri devreye girecek, sosyalleşmek, fikirlerimizi paylaşmak ve daha entellektüel aktiviteler için iyi etkiler devrede olacak. Cuma gece yarısında Kova burcunda da bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay hayatımıza yeni bir bakış açısı ile bakmamız, farklı açıdan bakarak olayları ve gidişatlarını değiştirmemiz için iyi etkiler içeriyor. Aynı şeye bakıp farklı deneyimler gördüğümüz bu dünyada bazen bakış açımızı değiştirmek ve geliştirmek büyük farklar yaratabilir. O yüzden de yeni şeyler öğrenmek için iyi bir dönem Kova burcu astroloji gibi ilimlerle direkt bağlantılı olarak görüldüğünden bu dönemde astrolojiden faydalanarak hayatınıza ışık tutabilirsiniz. Ay Cumartesi ve pazar günü de Kova burcunda olacağından son derece aktif, sohbetli ve birşeyler öğrenmeye ve paylaşmaya odaklı bir haftasonu olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olmasını dilerim… Danışmanlık ve birebir seanslar için gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir