Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

6

Şubat 2020

0

YORUMLAR

Aslan dolunayının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

images

Aslan burcunda yaşayacağımız dolunayın burçlara etkileri nasıl olacak? Yükseleninize ve öz burcunuza göre okuyunuz! #aslanburcundadolunay

Koç Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay sizin aşk konularınızı etkileyecek, önümüzdeki günlerde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yine bu dönemde bir bebek haberi alabilirsiniz. Bu dolunay biraz kritik etkilerde içerdiğinden bu dönemde egosal konuşmalara ve tartışmalara dikkat ediniz. Yine bu dönemde hem işiniz hem de ilişkiniz ile ilgili önemli gelişmeler, haberler ve sonuçlanmalar olabilir…

Boğa Burcu: Aslan burcunda meydana gelecek dolunay sizin ev ve aile alanında karar ve aksiyon almanız gereken alanları gündeminize getirecek. Yeni bir eve taşınmak, evinizde bir düzen değişikliği ve yenilenme söz konusu olabilir. Yine anne-babanız ile ilgili konularda da bazı haberler ve gelişmeler söz konusu olabilir. Alım – satım konuları da gündeme gelebilir. Aile içinde birileri ile ters düşme ve bazı gerginlikler yaşanabilir bu dönemde dikkat edin. Anne ve babanızla ilgilenmeniz gereken konular ve bazı gelişmeler de bu dönemde söz konusu olabilir.

İkizler Burcu: Aslan burcundaki dolunay sizin için yeni bir sözleşme ve anlaşma ile ilgili konuları önümüzdeki günlerde gündeme getirecek. Yine eğitimlerle ilgili konular ve kısa bir seyahatte söz konusu olabilecek. Bu dönemde bir süredir üzerinde çalıştığınız konular sonuçlanabilir ve gelişmeler elde edebilirsiniz. Ayın 17’sinde burç yöneticiniz Merkür geri gideceğinden önemli kararlarınızı çok geçe bırakmayın. Bu dolunay iş alanında önemli bir sözleşmenin sonuçlanmasını ve kardeşler- kuzenlerle ilgili bazı konuları gündeminize getirebilir.

Yengeç Burcu: Aslan burcunda yaşayacağımız dolunay sizin için parasal konularla ilgili bazı gelişmeleri gündeme getirecek. Parasal konuları düzenlemek ve yapmanız gereken şeyleri artık ertelemeyip yapmak için iyi dönem. Yine bu dönemde yaptığınız işlerle ilgili gelişmeler ve başvurularınızın sonuçlarını elde etmek için iyi etkiler var. Para harcamanıza dikkat etmeniz ve parasal konularda kendinize daha güvenmeniz ve kendinizi dışarıya daha iyi ifade etmeniz bu dönemde önemli olacak.

Aslan Burcu: Burcunuzda meydana gelecek dolunay ile hayatınızla ilgili birçok konuda gelişmeler ve sonuçlar söz konusu olabilecek. Kendinize odaklanmak, başkaları yerine kendinizi düşünmek ve yıllardır yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız şeyler için adımlar atmak bu dolunay ile mümkün olacak. Hayatınızla ilgili bitmesi gereken şeyleri ve gitmesi gereken kişileri bırakmak için iyi bir dönem olacak. Ayrıca sağlığınız ve görünüşünüz ile ilgili konularda birşeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bu dolunayda sizi ilerlemekten engelleyen veya fazla egolu gösteren bazı davranışlardan uzaklaşmak iyi olacaktır. Yine diyete başlamak veya sağlıklı beslenmek içinde iyi bir dönem…

Başak Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay sizin bilginiz dışında olan bazı konuları gündeminize getirebilecek.. Korkularınızın ve takıntılı olduğunuz alanların üstüne gitmek, güzel bir değişim sürecini başlatmak ve içinizdeki kuvvetli alanı keşfedip ön plana çıkartmak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem sizin için iyi bir şifalanma ve yenilenme dönemi fakat yine de bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz ve bazı kontroller yaptırmanız önemli olacak, özellikle yükselen Başaklar için kalp konularına dikkat!

Terazi Burcu: Aslan burcunda meydana gelecek dolunay özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili bazı konularda gelişmeler ve sonuçlar getirebilecek. Bu dönemde sosyal çevrenizde bir yenilenme, yeni kişilerle tanışma ve hep hayal ettiğiniz ama bir türlü adım atamadığınız işlere adım atmak için harika zamanlar olacak! Bitmesi gereken işleri bitirmek ve yeni şeylere adım atmaya hazırlanmak için iyi bir dönem… Sosyal çevrenizde de bazı kişilerle bir kapanış yaşamanız ve çevrenize yeni insanları çekmek için bazı temizlikler yapmanız iyi olacaktır.

Akrep Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay sizin için kariyer konularında bazı hızlı gelişmeleri, işlerden sonuç almanızı ve toplum önünde görünür olmanızı sağlayabilecek. Eğer kariyer değişikliği istiyorsanız bu dönemde atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Bekar akrepler için evlilik kararları da bu dolunay sonrasında gerçekleşebilir veya önemli adımlar atılabilir. Yine bitmesi gereken bir ilişki veya işte bu dönemde sonlanabilir.

Yay Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay size yurtdışı seyahat ya da yurtdışı ile ilgili yapılacak işleri ve konuları getirecek. Yine yurtdışında bir eğitime gitmeniz ile ilgili gelişmeler önümüzdeki hafta atılabilir. Almak istediğiniz bir eğitim ya da gitmek istediğiniz yerler varsa bu dolunay sizi götürebilir. Eğer hukuksal bir konuda sonuç bekliyorsanız bu sonucu bu dönemde alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Aslan burcundaki dolunay finansal konularda bazı gelişmeleri ve sonuçları size getirebilecek. Ortak işler ve ortak kullanılan para mevzuları önümüzdeki haftalarda gündeme gelecek. Bazı miras konuları ve bankalarla ilgili konularda gellişmeler yaşanabilir bu dönemde. Bazı para konuları ile ilgili işlerde sonlanma, bir projenin bitişi ve parasının ödenmesi de bu dönemde gerçekleşebilir.

Kova Burcu: Haritanızın ikili ilişkiler ve evlilik alanında meydana gelecek bu dolunay ve ilişkiler alanında bazı hızlı gelişmeleri ve kararları gündeminize getirebilecek. Bu hem evlilik anlamına gelebilir hem de eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bunun bitişi anlamına gelebilir. Bir süredir kafanızda olan veya aklınıza takılan bazı konuların sonuçlanması bu dönemde olabilir. Yine bu konular her türlü ikili ilişkiyi kapsayacağından bu aynı zamanda bir işin ortaklığı veya iş alanında birebir çalışılan bir kişi ile ilgili de olabilir.

Balık Burcu: Aslan burcunda meydana gelecek dolunay özellikle iş alanında bazı hızlı gelişmeleri ve sonlanmaları gündeminize getirecek. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızda ya da ekiplerde bazı değişiklikleri gündeme getirebilir. Yine sağlığınızla ilgili konularda bazı kararlar almanız, diyete veya sağlıklı beslenmeye başlamanız bu dönemde alınacak doğru bir karar olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir