Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

29

Şubat 2020

0

YORUMLAR

Terazi & Yükselen Terazi #Mart ayı yorumu…

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

image post8318 1530698950

#TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ #MART AYI BURÇ YORUMU:

Teraziler için Mart ayı çalışma, üretme, para konularında güzel gelişmeler ayı olacak. Ay başlangıcında iş alanınızda geri giden Merkür aklınızı bir hayli karıştıracak, hatta çalışma alanında veya ortamında da karışıklıklar ve yanlış anlaşmalar olabilir. Bu dönemde eski bazı konular ve işler gündeme de gelebilir. Merkür 4 Martta kısa bir süreliğine Kova burcuna geçecek ve 10 Marta kadar bu alanda geri gidecek. Bir süreliğine aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler / yaratıcı işler alanınızı etkileyecek, bu konularda bir duraklama ve eski bazı konular gündeme gelebilir. 16 Martta Balık burcuna geri dönecek Merkür ve sizin iş alanınızda ilerlemeye devam edecek.

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu etki ile sizin ortak para, ortak yapılan işler, ailenin parası ve bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak ve bu konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem başlayacak. Para konuları ile ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilecek bu dönemde. Özellikle 5-9 Mart arası hem aşk – ilişkilerde hem de parayla ilgili konularda sürpriz gelişmelere açık olacağız. Şans oyunu oynayabilirsiniz mesela bugünlerde. 

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay önünüze bilmediğiniz bazı konuları, sizden saklanan işleri ve hatta ilişkileri getirebilir.  Bu dolunay sırasında Merkür durağan halde olduğundan ve aldanmaya açık olacağımızdan önemli konularda hemen karar ve tepki vermeyin, 13-15 Mart civarına kadar önemli konuların üzerinde düşünün.

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve bu etki Terazilerin gündemine ilişkiler konularını getirecek. Her tür ikili ilişki, aşk – evlilik, ortaklık bu dönemde gündemde olacak.   24 Martta Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu etki daha da yoğunlaşacak, yeni aylar yeni başlangıç zamanlarını anlatsa da bu yeni ay önce kalp kırıklıklarını ve kendimize güvensiz olduğumuz alanları açacak. İkili ilişkilerde en büyük öğrenme alanımız olduğundan bu dönemde önünüze gelen şeylere ve karşı tarafa fazla odaklı olmamaya dikkat! 31 Martta Mars’ın Kova burcuna geçişi ile ayı kapatıyoruz bu etki sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler, keyifle yapılan işler alanınızda olacağından bu konularla ilgili yoğun bir tempoya girebilirsiniz. 31 Mart günü biraz sert etkiler içerdiğinden kazalara ve sakarlıklara bugün dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir