Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

19

Mart 2020

0

YORUMLAR

Günün numerolojik anlamı 19!

Yazar , Kategori Astroloji, Numeroloji

number 19

Bugün ayın 19’u, yarın 20 Martta Güneş #Koç burcuna geçiyor olacak ve bir yenilenme dönemine başlayacağız. 19 rakamı büyük dönüşümle alakalıdır, eskileri geri bırakmak, bir döngünün tamamlanması ve yeni bir döngüye başlamakla. Üst üste gelecek yeni başlangıç dönemleri öncesinde bugünün enerjisi de bir yenilenmeye ve geçmişle yapılan kapanışa işaret ediyor.

19 dönüşüm ve değişimin rakamı, önemli olan ise eskilerle yapılan kapanış, fark etmek ve yenilenmek. Geçtiğimiz döngü ise bence artık eski yapıları kapatmak için bize büyük dersler içeriyor. Tüm dünya eve kapandı ve kendi kendi ile yüzleşmeyen kendileri ile ve hatta aileleri ile yüzleşmek durumunda kaldı. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın devri bitti herkese – zengin, fakir ayırt etmeden bulaşan bir virüs geldi. BU virüs atalarımızdan elen kıtlık, açlık bilincini aktive etti ve biz bu bilinci yaşatmak için değil kapatmak için mücadele etmeliyiz. Doğada ve evrede herkese yetecek kadar bolluk hep var ve enerjileri doğru kullanırsak olacak. Topluca düşünülen şeyler gerçek olur, o yüzden bilincinize ne ekerseniz onu yaşarsınız. Bu dönemde yenilenin, hayata daha rahat bakın, en ufacık şeyden mutlu olun, bolluk içindeyim, bu da geçer deyin… İşte tam da böyle bir yenilenme, eski kayıtları ve kalıpları kapatma dönemi. Enerjiler değişiyor, yeni bir dönem başlıyor, akşama bir olumlama ve niyet yayınlayacağım ama şu aşağıdaki kurallara hepimizin bir tekrar bakması iyi olacaktır.

  • Her ufak şeyi dert edip kendinizi ve çevrenizi üzüyor musunuz?
  • Yalan söylüyor ve dedikodu yapıyor musunuz?
  • İnsanları, görünüşü, dili, aksanı, ırkı dolayısı ile ayırıyor musunuz?
  • Başkalarının hakkını ihlal ediyor, onlara kalmayacak şekilde kendinizi düşünüyor ve başkalarına acımasız davranıyor musunuz?
  • Hayvanları ve doğayı umursamadan yaşıyor musunuz? Yoksa onlar bu soğukta ne yapar, ne yer deyip bunu da göz önünde bulunduruyor musunuz?
  • Yaşlılara duyarlımısınız? Çevrenizdeki insanlara gülümsüyor, selam veriyor ve yardım ediyor musunuz?
  • Her gördüğünüz haberi doğruluğunu teyid etmeden kolayca paylaş butonuna basıp paylaşıyor musunuz?
  • Sosyal medyada ne de olsa kimliğim görünmüyor, ismimde saklı diyerek insanlara saldırıp, hakaret edip, ne de olsa bilinmiyor diye karanlık tarafı kullanıyor musunuz?

Burada negatifler çoğunlukta ise kendinize dönüp bakma vakti! En saf ve iyi kişi “Kimse bakmıyorken de doğruyu yapan kişidir”! Sayılar ve anlamlarını merak edenler bugünlerde sık sık tekrar eden sayılar görenler bu yazımdan mesajların ne olduğunu okuyabilirler. Melekler ve sayılarla mesajları (şimdi farkettim bunu da 2 yıl önce ayın 19’unda yayınlamışım, tesadüf mü?) Yaşam yolu numarası nedir ve nasıl bulunur, anlamı nedir diyenler ise aşağıdaki videoyu izleyebilirler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir