Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

30

Mart 2020

0

YORUMLAR

Bu haftaki etkilere özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

quotesaboutcalm

Güzel bir niyet ile iyi haftalar!

Bu hafta ve önümüzdeki dönemde biraz sert etkiler var ve hepimiz endişeliyiz ama bu dönemin insanlığa bazı şeyleri hatırlatmak için olduğunu bilerek güzel niyetler yapalım ki bu etkileri yumuşatalım.

Ben insan olarak, kendi gücümün farkına varmaya niyet ediyorum. Ben yaşamımın ve yaptıklarımın sorumluluğunu alırsam hayatta birçok şey değişir. Ben diğer insanlara duyarlıyım, merhametliyim ve bu dünyada yalnız olmadığımın farkındayım.

Değişimin ve gelişimin gerekli olduğu bu büyük öğrenme sürecinde ben de payıma düşen dersleri çıkarmaya ve daha çok bilgilenmek için mücadele etmeye niyet ediyorum. İnsan olmanın daha güzel hallerini yaşayabilmek için farkında olmadığım, görmezden geldiğim, benim konforuma olurken başkalarına rahatsızlık verdiğim durumların farkına varmaya, bencil olmak yerine mutluluğun hepberaber mutlu olunca daha güzel olduğunu fark etmeye niyet ediyorum.

Ben insanım, ben merhametliyim, ben sevgi doluyum, ben güçlüyüm. Tüm dünyanın iyiliğine olacak bu sistem için mücadele edeceğim çünkü biliyorum ki bu benimde hayrıma olacak. Bu haftanın sert etkilerine karşı ben teslimiyetteyim, hayatımda hayrıma olan ve beni daha iyiye götürecek değişimler kolaylıkla olsun.

Bende, hayatta ve dünyada sevgi olsun, eşitlik olsun, adalet olsun ve güzellik olsun. Bu değişimden korkmak yerine dünyanın daha iyiye gitmesi için olduğunu idrak ediyor bana düşen sorumluluğu alıyorum. Hayatımda herşey yolunda, ben akıştayım, endişe etmek yerine hayatın akışına güvenmeyi tercih ediyorum. Sevgi oldu, bereket oldu ve aşk oldu. Bu hayatı aşk ile sevgi ile yaşamaya niyetle…

Sevgi meditasyonu size iyi gelebilir ulaşmak için link burada..

#niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir