Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

1

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Nisan Ayı Burç Yorumları! Yengeç, Aslan & Başak

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

121eec086371a458c69a059f535e70a0

#Koç, #Boğa ve #İkizler burcu Nisan ayı yorumlarını dün yayınladım, bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz, bugün #Yengeç, #Aslan & #Başak yorumu geldi!

Yükselen Yengeç: Parasal konular, kapalı alanda yapılacak aktiviteler üretmek, aile ve hayaller gündemde bu ay..

Mars’ın sizin para alanınızdan geçişi bu konularda bir mücadele içinde olacağınızı gösteriyor. Ortak para konuları, ailenin parası ile ilgili konular gündemde olacak.

1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs sert etkileşimi hepimize sert etkilerle birlikte hayatı iyice sorgulama fırsatı verecek ve sizin de para konuları, hayaller arasında bir bağlantı oluşturacak. Bu dönemde hayaller ve neler yapabilirim konuları yoğun olarak gündemde olacakken, yapmak istediğiniz ve yapamadığınız şeylerde yine aklınızda olabilir. Biraz gergin etkilere de açığız, özellikle parasal konular yüzünden yakınınızdaki birileri ile gerilebilirsiniz.   

8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip olacak. Sizin aile – ev alanınızda olacağından aile içinde gerginlikler yaşanması mümkün. Bu hem kendi anne – babanızla olabileceği gibi aynı zamanda eşiniz veya sevgilinizle de olabilir.

11 Nisanda Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile hayatınızda zihinsel olarak yoğun bir dönem başlayacak. Odağınız kariyer, iş ve evlilik – ilişkiler konularında olacak. Merkür bu alanda hızlı düşünmeye ve kararlar almaya sebebiyet verebilir, doğru kararlar almak için çokta acele etmeyin.  19 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ise sizin için sosyal çevrenizle ilgili olaylar ve konular yoğun olarak gündeme gelecek. Çevrenizdekilerden güzel destekler söz konusu olabilecekken hep hayal ettiğiniz şeyleri yapma veya planlama fırsatı bulabilirsiniz.  23 Nisanda tam da bu alanda sürprizli bir yeni ay yaşayacağız, Yengeç burcu için bu dönem sosyal çevrede bir yenilenme, hayata yeni bakış açısı ve yenilikler yapma isteği olarak yansıyabilir. 21- 27 Nisan içinde aktif olacak bu etkiler bir uyanış, büyük farkındalık ve bir özgürleşme isteğini de beraberinde getirecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için…

Yükselen Aslan: Hayaller, arkadaşlar, işiniz ve hayatınız açısından önemli bazı konular gündemde olacak Nisan ayında…

Mars’ın sizin karşıt alanınızdan geçişi odağınızın ikili ilişkiler, ortak yapılan işler konularında olacağını ve bu alanda bir mücadele ve efor olacağını anlatıyor. Mars bu alandan geçerken beraber olduğunuz veya iş yaptığınız birileri ile gergin bir dönem olabileceğine de işaret edebilir.

1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs sert etkileşimi hepimize sert etkilerle birlikte hayatı iyice sorgulama fırsatı verecek ve sizin içinde bu etki yine ikili ilişkiler ve iş, yine evlilik konuları arasında bir bağlantı sağlayarak bazı anlaşmazlıklar yaratabilecek.

8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip olacak. Sizin kardeşler, kuzenler, iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda olacak bu dolunay dengeyi kaçırdığınız bazı alanlara işaret ederken, etkilediği alanda bir dengesizlik ve bazı ortaya çıkışlara sebep olabilir. Terazi burcu hepimize hayatın adaletini, dengesiz alanları ve ilişkileri sorgulatabilecek.

11 Nisanda Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile hayatınızda zihinsel olarak yoğun bir dönem başlayacak. Odağınızda bazı yurtdışı ve eğitim konuları olacak. Merkür bu alandayken yeni bilgiler öğrenmek, kurslar, kişiler veya kitaplar aracılığı ile yenilenmek ve fikirlerinizde değişiklikler yapmak mümkün. Merkür bu alanda hızlı düşünmeye ve kararlar almaya sebebiyet verebilir, doğru kararlar almak için çokta acele etmeyin.  19 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ise sizin için enerjinizin yükseldiği bir dönemle birlikte hayatınızdaki önemli konuları odağa getirecek. Bu konular kariyer – ii ve eş konuları olacak. Bu dönemde işinizle ilgili bazı önemli gelişmeler ve birlikte olduğunuz kişi ile ilgili bazı kararlar mümkün. 23 Nisanda tam da bu alanda sürprizli bir yeni ay yaşayacağız, Aslan burcu için bu günler ani kararlar almaya açık olacak. Bu bir iş değiştirme veya bitirme kararı olabileceği gibi aynı zamanda bir evlenme / ayrılma kararı da olabilir. Daha çok yeni ve sürprizli başlangıçlara gebe bu dönemde umarım güzel gelişmeler olur. 21- 27 Nisan içinde aktif olacak bu etkiler bir uyanış, büyük farkındalık ve bir özgürleşme isteğini de beraberinde getirecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için…

Yükselen Başak: İşlerle ilgili mücadeleli bir dönem, beklenmedik bazı gelişmeler ve bir kısa seyahate gitme durumu olabilir. Ne düşündüğünüze dikkat edin bu ay…

Mars bu ay Kova burcunda ilerleyecek ve sizin iş, çalışma ve çalışma ortamı ile ilgili konularınızı etkileyecek. Bu dönemde sağlıkla ilgili konularda ön planda olabilir. Bu dönem boyunca hem iş hem de evinizin içindeki düzen ile ilgili bazı konularla uğraşabilirsiniz.

1-7 Nisan arasında aktif olacak Mars – Uranüs sert etkileşimi hepimize sert etkilerle birlikte hayatı iyice sorgulama fırsatı verecek ve sizin içinde bu etki yine iş ortamı, sağlık ve evin düzeni ile ilgili konularda bazı gelişmeler ve gergin durumlar verebilecek.

8 Nisanda Terazi burcunda yaşayacağımız dolunay, zaten gergin günler geçirirken dengeleri bozabilecek etkilere sahip olacak. Sizin parasal alanınızı anlatan alanda olacak bu dolunay, maddi – manevi değerleri size sorgulatacak. Maddiyatı seven Başaklar, bu dönemde maddiyat ile herşeyin olmadığını idrak edebilirler. Yine parasal konularla ilgili bazı gelişmeler, sonuçlanmalar da bu dönemde olabilir.  

11 Nisanda Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile hayatınızda zihinsel olarak yoğun bir dönem başlayacak ve odağınızda yine para konuları olacak ama bu sefer ortak para konuları. Ailenin parası, bankalarla ilgili konular, miras gibi konular bu dönemde ön planda. Merkür bu alanda hızlı düşünmeye ve kararlar almaya sebebiyet verebilir, doğru kararlar almak için çokta acele etmeyin.  19 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ise sizin için biraz daha keyif yapabileceğiniz ve sakin olacağını bir dönemi başlatacak. Kısa bir seyahat etmek isteyebilirsiniz, ne kadar mümkün olur bilemem ama, yeni uğraşılar, yeni bir eğitim ve kendinizi geliştirmekte bu dönemde mümkün. 23 Nisanda tam da bu alanda sürprizli bir yeni ay yaşayacağız, Başak burcu için bu günler ani kararlar almaya açık olacak. Bu bir yer değiştirme, uzak akrabalar ve size uzak olan bir yerle ilgili konuların gündeme gelmesi olabilir. Daha çok yeni ve sürprizli başlangıçlara gebe bu dönemde umarım güzel gelişmeler olur. 21- 27 Nisan içinde aktif olacak bu etkiler bir uyanış, büyük farkındalık ve bir özgürleşme isteğini de beraberinde getirecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için… Burçların Nisan ayı yorumlarını videolarımdan izlemek isterseniz bu 3 burcu aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir