Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

2

Nisan 2020

0

YORUMLAR

Venüs İkizler burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

gemini

Aşkın, ilişkilerin, güzelliğin gezegeni Venüs, iletişimin, ikilemlerin, muhabbetin burcu İkizlere 3 Nisan akşam saatlerinde geçiyor! Venüs Boğa burcunda iken bizi hem biraz tembelliğe itti hem de güzelliklere ve keyfe ayrı bir düşkün olduk, tabiiki yemeye de! Şimdi İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ilişkilerde iletişim artıyor, kendimizi ifade etmek istiyoruz ve hayatımızda, yanımızda birileri olsun istiyoruz. Tabii ki bulunduğu burcun yöneticisine de bakmak lazım, Merkür Balık burcunda ve Neptün kavuşumunda olduğundan hayallere dalmış gitmiş. Merkür 11 Nisanda #Koç burcuna geçene kadar birşeylere karar vermek zor olacak aklımız bir oraya bir buraya kalacak. 11 Nisana kadar durumun adı: ikilem! 11 Nisana sonrasında ise #Koç burcuna geçen Merkür etkisi ile birşeyler hemen olsun istemek, olmayınca sıkılmak, bozulmak ve vazgeçmekte söz konusu. Venüs İkizler burcunda biraz uzunca bir süre kalacak sebebi de Mayıs alanda burada geri hareket yapacak olması. Venüs gerilemesini 13 Mayıs – 24 Haziran arasında yapacak, Venüs’ün İkizler burcunu terke etmesi 7 Ağustosu bulacak, yani bu uzun süreli bir etki.

Ayrıca İkizler burcu çift’likle alakalı olduğundan iki kişi arasında kalmak, iki kısmetin aynı anda gelmesi ve ikilemler dolayısı ile ne yapacağını bilememek söz konusu olabilir. Tabiiki Venüs sadece ilişkilerle alakalı değil, aynı zamanda parasal konuları da anlatır, bu yüzden parasal konular için girişimler, konuşmalar yapmak, birebir yapılan işler, danışmanlıklardan para kazanmak  söz konusu olabilir. Yine bu dönemde çifter çifter kısmetlerin gelmesi de söz konusu olabilir. Şimdi kısaca yükselene göre bakalım bu etki nasıl işliyormuş?

Yükselen Koç; İletişim, eğitim, kısa seyahatler alanında güzel gelişmeler ve hızlanmalar görebilirsiniz. Kardeşinizden ya da bir yakınınızdan alacağınız destek ve güzel konuşmalar söz konusu.

Yükselen Boğa: Parasal konular bu dönemde odağınız olacak, nasıl kazanırım, nasıl daha bolluk – bereketi hayatımıza çekerim sorusu kafanızda olacak. Yolunuza parasal konularda gelecek güzel gelişmelere açıksınız, yine keyfe para harcamakta bu dönemde yüksek ihtimal.

Yükselen İkizler: Venüsün burcunuza geçmesi kendinizle ilgilenmeniz gereken bir dönemi anlatıyor, eğitimler almak, görünüşünüzde değişiklik yapmak, kendinizle ve hayatınızla ilgili önemli kararlar almak bu dönemde söz konusu olacak. Hayatınızda daha çok sevgi olacakta diyebiliriz.

Yükselen Yengeç: Sizin için sağlık konularında bir iyileşme, ailenizden gelecek bazı haberlerle ve konularla ilgilenmek söz konusu olacak. Hayatınızda sizi engelleyen konularla ilgili şifa çalışmaları yapmak bu dönemde son derece iyi gelecektir.

Yükselen Aslan: Arkadaşlarınızla ve ailenizle harika zamanlar geçirebilirsiniz. Hayallerinize odaklanmak ve bu konularda planlamalar yapmak iyi gelecek. Aslında sosyal çevrenizden güzel destekler, konuşmalar ve beraber yapılacak işlerde söz konusu olabilir. Her ne kadar bir süre fazla dışarıda olamayacaksakta bu etki yaza kadar devam edeceğinden güzel gelişmelerde Haziran ve sonrası daha mümkün.

Yükselen Başak; Kariyer konularında güzel gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yine bir süredir görüştüğünüz birisi ile de güzel vakitler geçirebilirsiniz ve ciddi bir karar alma yoluna girebilirsiniz. Hayatınızda daha çok keyfin ve güzelliklerin olacağı bir dönem.

Yükselen Terazi: Burcunuzun yöneticisi Venüs’ün İkizler burcunda ilerlemesi size güzel kapılar açacak, özellikle yabancılardan ve uzaklardan yana fırsatlar getirecek. Yurtdışı ile ilgili bir konu bu dönemde gündeme gelebilir, yine alacağınız bir eğitimde gelişiminize son derece katkı sağlayabilir. Dönem uzun olduğundan Haziran ve sonrası yurtdışı konuları için daha muhtemel olabilir.

Yükselen Akrep: Parasal konularda fırsatlar güzel gelişmeler karşınıza çıkacak, ortak yapılan işler, başkalarından ya da ailenizden gelecek parasal destekler söz konusu olacak. Ortak para kazanımı ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler mümkün.

Yükselen Yay: İkili ilişkiler, evlilik konuları gündemde olacak. Aklınız karışabilir ve iki kişi arasında kalabilirsiniz bu dönemde. Birşeyleri zorlamayın ve kendinize zaman tanıyın. Bir evlilik teklifi mümkün olabileceği gibi, danışmanlık vermek, ikili ilişkilerde önemli gelişmeler ve bazı işlerin sonuçlanması söz konusu olabilir.

Yükselen Oğlak: İş ortamınızda ve çevrenizde güzel durumlar ve gelişmeler söz konusu. Bir iş değişimi veya çalıştığınız yerden daha keyif almaya başlamanız mümkün. Sağlık konularında da iyileşmeler olabilecek bir dönem, sağlık konularında daha kuvvetli olacaksınız.

Yükselen Kova: Havada aşk kokusu var sevgili Kovalar. Birisi ile son derece muhabbetli, sohbetli bir zaman dilimi yaşamanız mümkün. Kafanıza göre sizi zihinsel olarak etkileyecek birisi de karşınıza çıkabilir. Bazı Kovalar için bu bir çocuk haberi ya da çocukları ile ilgili güzel –  mutlu bir dönemin habercisi olabilir.

Yükselen Balık: Aileniz ve gayrimenkul konularında bazı güzel gelişmeler ve fırsatlar söz konusu. Alım – satım işi planlıyorsanız bu dönemde güzel teklifler alabilir, güzel paralar elde edebilirsiniz. Yine güzel bir eve taşınmanız ya da ailenizden bazı güzel haberler almanız söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir