Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

16

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Bu geceye özel güzel bir dua!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

images 5

Bu akşam güzel etkiler var demiştik ben bir niyet yazdım sizde ilave yapabilirsiniz…

Bu gece dua kapıları açıkken önce şükürle başlayalım; Sahip olduğum başta sağlığım, sevdiklerim, param, işim, eşim, çocuklarım için şükrediyorum. Böyle güzel bir ülkede, şehirde, evde yaşadığım için, bolluk – bereket içinde olduğum için, yiyecekler bol olduğu için çok şanslıyım. Bu zorlu dönemlerden geçerken sahip olduğumuz iman gücü, dayanışma ve destekler içinde şükürler olsun. Hakkımda hayırlı olan bereketli paralar bana kolaylıkla gelir, ben hangi kanaldan geleceğini hesaplamadan bolluklu bereketli paralara niyet ediyorum. Biliyorum ki evren bunu bana birçok kanaldan ve kişi aracılığı ile verebilir. Güzel bir evim olsun, yanımda sevdiklerim olsun, sağlıkla, huzurla bunları paylaşabileyim.

İş isteyenler; mutlulukla çalışacağım, sevdiğim insanlarla bir arada olabileceğim, yeteneklerimi gösterebileceğim ve bu yeteneklerimin takdir edileceği bir iş kolaylıkla tez zamanda nasip olsun.

Aşk – eş isteyenler: Hayatı paylaşabileceğim, benim içimdeki sevgiyi çoğaltacak, gönülden saf niyetle sevebileceğim, anlayışla, huzurla, mutlulukla, neşeyle bir arada olacağım bir insanla en doğru ilahi zamanlamada karşılaşmak, birbirimizin kıymetini bilmek ve mutlulukla bir ömür beraber yaşamak nasip olsun. Ben kendimi mutlu ve umutlu tutuyorum ki karşıma gelecek kişi ile titreşimlerimiz şimdiden uyumlansın.

Hakkımda hayırlı olan iş, para, eş, sağlıklı bir hayat koalylıkla yoluma geliyor, evren bu dileklerimin olması için benimle çalışsın ve herşey en kolay şekilde sağlıkla, neşeyle yoluma gelsin. Ben hazırım, huzurdayım, bekliyorum ve umutluyum. Evren isteklerimi birçok şekilde getirebilir, ben bunun nasıl olacağına kafa yormuyorum, hayatımı güzel bir şekilde yaşıyor ve her anın kıymetini biliyorum. Ben şanslıyım, ben sevgiyim ben neşeyim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir