Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

31

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Yay burcu Haziran Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

yay burcu

Yay Burcunu Haziran Ayında neler bekliyor?

Sevgili Yay & Yükselen Yaylar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Bir yandan da 8 yıllık bir döngünün kapanışını anlatıyor bunu ayrıca yazacağım. Sizin ikili ilişkiler alanınızda olan bu kavuşum bu konularla ilgili güzel gelişmeleri anlatabilir ama dikkat etmek gereken aynı gün biraz gergin etkiler de içeriyor o yüzden gerilmemeye ve ani tepkiler vermemeye de dikkat!

5 Haziran sizin için önemli tarihlerden, burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşecek ve yeni bir seriyi başlatacak. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki Yay ve Yükselen Yayların hayatında büyük değişimler ve gelişmeler getirecek. Diğer burçların bir hayat alanı aktif olurken, sizin hayatınızda ise birçok alanda değişim gerçekleşebilecek. Yeni bir iş, yeni bir yer, yeni bir ev veya hayatınızdan çıkması gereken olaylar, kişiler ve yerler gündemde olacak. Bu tutulma daha çok eski konuları da beraberinde getirecek, ilerlemeden önce nelerin değişmesi gerektiğini göreceksiniz. Hayatınızda nelerden memnun olmadığınızı son süreçte tespit ettiyseniz yeniye niyet edin, eskiyle vedalaşmayı kabul edin. Yine bugünlerde hayatınızdan çıkanlar, gidenler ve bitenler olursa bilin ki yerine yenisi gelecektir.  

11-13 Haziran’da Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin haritanızda bu etki aile, ev, alım – satım konularını anlatan alanda olacak. Yeni bir ev veya mülk almayı düşünüyorsanız biraz beklemenizi tavsiye ederim.

18 Haziranda Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin haritanızda ise parasal konuları anlatan alanda olacağından bu gerileme, eski para konuları gündemde gelebilir, yine ödenmeyen, alamadığınız paralar varsa onlar gündeme gelebilir, yine bir miras konusu ile bir konu da yeniden açılabilir.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma parasal konularla ilgili alanınızı son 2 yıldır etkilemekte idi, eğer bu konularda bir türlü dikiş tutturamadı iseniz veya sıkıntılar yaşadıysanız şimdi daha kararlı olma vakti, belki de artık hayatınıza para nerden gelmeli ve nasıl gelmeli karar vermişsinizdir.

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Şimdi hepimiz için ilerlemek için iyi bir vakit sizin için hem para, hem hayaller ve umutlar hem de iş konularında daha iyi haberler gelebilecek.  

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması. (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin aşk, çocuklar ve hobi olarak yapılan işler alanında olacağından önümüzdeki yaklaşık 5 aylık süreçte (gerileme de yapacak Mars bu alanda) bu konularla ilgili hızlı gelişmeler, bazı kararlar ve aksiyonlar söz konusu olacak. Hayatınızda yeni bir dönem açılacak sevgili yaylar, hangi yeniliklerin olmasını istersiniz bir düşünün bakalım, bitip tükenmeyen enerjiniz ve pozitif gücünüz ile aklınıza ne koyarsanız yapabilirsiniz, biliyorsunuz değil mi? Güzel gelişmeler olsun… #yay burcu 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir