Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

1

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Önemli bir Astrolojik etki var, 3 Haziran’a dikkat!

Yazar , Kategori Astroloji

download 3

Astrolojik olarak önemli bir etki!

Bir döngü kapanıyor! Yeni bir döngü açılıyor…

Aylık yorumlarımda bahsetmiştim özel bir etki olacak diye açılımını bugün anlatayım. Çarşamba günü 3 Haziran akşam saatlerinde Güneş ile geri gitmekte olan Venüs kavuşacak, bir gezegen Güneş’e çok yakınken yanık deriz ve bu negatif bir durumdur. Bir gezegen Güneş’in kalbine girdiğinde ise bu kuvvetli bir etki oluşturur ve pozitife döner.

Şimdi etkiyi anlamak için astroloji yorumlarken yaptığımız gibi detay detay bakalım, Güneş kalp, öz demektir, Venüs ise aşk, sevgi ve güzellik. Bu kavuşum İkizler burcunda oluyor, bilgi demektir. Yani sevgi bilgisine iyi bakmak gereken bir dönem, sevgi sandığımız şeye, gerçekten sevginin ne olduğuna, saflığına, beklentisizliğine. Bu kavuşumun yüksek etkisi dolayısı ile bugün gerçek sevgi tanımını bilmeye niyet edebilirsiniz. Kalbinizde saf sevgi enerjisini aktive etmeye niyet edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili sevgi dolu niyetlerinizi kalpten dilemek içinde güzel etkiler mevcut.

Bu neden bir döngü kapanışını anlatıyor derseniz; 5 Haziran 2012‘de aynı durum hem de İkizler burcunda yine oluştu, geri giden Venüs Güneş’in kalbine girdi ve ne tesadüftür ki bu yıl 5 Haziran’da da bir tutulma bu etkinin üzerine gerçekleşecek. Eğer o dönemde ne yaşadığınıza dönüp bir bakarsanız hangi konular önünüze gelmiş ve nasıl bir döngüden geçmişsiniz anlayabilirsiniz. Ben o yıllara dönüp baktığımda dışarıda aradığım sevginin içimde olduğunu ve önce orada bulmam gerektiğini anlamışım ama bunu sevgisiz insanları hayatıma çekerek yaptım o ayrı. Hayatımıza giren insanlar ve bize birşeyler yaşatanlar aslında bizlere büyük hediyelerde veriyorlar tabi onu yaşarken bu idrake geçmek zor oluyor. İşte bu döngüde ne yaşadınız, konu ne oldu ve bunun için neler yaşadığınıza bakmak isterseniz haritanız yolu ile bu durumu keşfedebilirsiniz. Bu etkiyi anlamak için tutulmanın etki alanını anlattığım yazımı okursanız tutulmanın etki alanı bu etkinin anlattığı konuları da kapsıyor. Unutmayın ana konu, sevgi ve bu durumlara sevgi ile yaklaşabilmek.

Bu etkinin bir diğer tarafı daha var o da biraz güne gergin etkiler yayabiliyor. İkizler burcunda kavuşum yapan Venüs ve Güneş’e Balık burcundaki Mars – Neptün kavuşumu kızgın bir bakış atıyor. Bu da sanki sizi birilerinin ve birşeylerin kızdırabileceğini gösteriyor, kızdığınız alanlar ise sevgisiz olduğunuz ve içinizde tamam hissedemediğiniz alanlar olabilecektir.

Bazen birine veya birşeye kızarız, tepki veririz sonra o kişinin hikayesini bir dinleriz neden öyle davrandım diye üzülürüz. Bazende birileri bize birşey yaratır ve onun içinde hayrı ve güzelliği görebilmek zor olur ama görmek ve hayatın aslında bizi iyi bir yere götürdüğüne inanmak aslolandır. Biraz uzun oldu belki ama gün enteresan içinde hem fırsatlar hem de bazı zorluklar barındırıyor. Ama özünde kalbinizi sevgiye açmak, doldurmak ve sevgiyle hem kendiniz, hem ülkemiz hem de dünya için niyetler yapmak için harika etkiler var. Aşk olsun, şifa olsun, güzellik olsun! #astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir