Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

3

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Bu geceye özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji, Olumlama

1 1

Güzel bir niyet yaparak yatalım!

BU geceye özel bir niyette benden gelsin, potansiyeli çok yüksek bir gün geçirdik, meditasyona katılanlara umarım güzel bir şifa olmuştur.

Hayatımda var olan öfke, kavga, kaos, ayrımcılık gibi negatif enerjilerden özgürleşmeye niyet ediyorum. hayatla kavga edersem veya hayat zordur, mücadele gerektirir gibi düşünürsem aynen öyle bir hayat bulurum. O yüzden önce niyetlerimi, sonra hayata bakışımı saflaştırmaya niyet ediyorum. Hayatımda daha çok sevginin, anlayışın, paylaşımın ve güzelliğin olmasına niyet ediyorum.

Ben geçmişte yaşamayı bırakıyorum, bugünün ve hayatın küçük güzelliklerinin farkına varmayı seçiyorum. Hayat olduğu haliyle güzeldir ve yaşamaya değerdir. Kaos ve korku enerjisinden arınmaya, daha çok sevgi, güven ve akışta olmaya niyet ediyorum. BU gece kalbimde evrenin saf sevgi enerjisi var olsun, var olsun, var olsun. Kalbimi dolduran bu enerji benden etrafıma, kabul eden kişilere ve dünyaya gitsin.

Sevgiden gelen ve inanarak yapılan niyetler kabul edilir, bende bu gece niyetlerimi sevgiyle ve inançlar yapıyorum, hayrıma olanlar bana, çevreme ve hayatıma sevgi, güzellik ve kolaylık getirecek olanlar kolayca olsun. Ben güzel şeyleri yaşamaya değerim, ben sevilmeye değerim, ben harika gelişmeler yaşamaya değerim, ben değerliyim, iyilikleri hak ediyorum. Ben sevgiyim ve hayatı seviyorum. Herşey sevgiyle oldu… İçinizden gelen niyet ve duaları, sevgiyle pozitif düşüncelerle yapabilirsiniz… #niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir