Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

24

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Boğa Burcu Temmuz Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

5dd242e555428013ace89603

Boğa burcunu Temmuz ayında neler bekliyor?

Planlama ve hazırlık yapacağınız, parasal konularda ise güzel haberler olabilecek bir ay!

Temmuz ayına iletişim alanınızda olan yeni ayın etkisinde hızlı başlıyorsunuz. Birçok haber ve işle ilgili konularda görüşmeler ayın ilk günlerinde mümkün. Bu ay düze dönmüş Venüs size oldukça rahatlatırken, geri hareketine ay ortasına kadar devam edecek Merkür ise biraz zorluyor olacak. (Boğa burcunun Burç yöneticisi olan Venüs sizin için önemli)

5 Temmuz sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma sizin hayatınız açısından oldukça önemli etkiler yapacak. Son 2 yıldır hayatınızda oturtmaya çalıştığınız maddiyat – maneviyat dengesini, iş – ev arasındaki dengeyi gündemde getirecek bu tutulma. Bu tutulma bir yer – şehir değişimi konusunu gündeme getirebilir, yine bir seyahati, bir eğitime başlamayı ve hukuksal konularda bir sonuçlanmada bu dolunay ile birlikte gündemde olacak.

Mars’ın Koç burcunda ilerleyişi ise planlarınızı ve yapmak istediklerinizi biraz kapalı kapılar ardında konuşacağınızı gösteriyor. Etkilerini detaylı anlatmıştım bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz.  

6 Temmuzda geri harekette olan Satürn Oğlak burcuna geri dönecek bu da biraz önce bahsettiğim konularda son bir ayarlama yapılması gerektiğini gösteriyor ne de olsa yılın sonunda büyük değişimler size bekliyor olacak ! Aralık ortasına kadar bu alanda kalacak olan Satürn sonrasında #Kova burcuna geçiş yapacak. Etkilerini detaylı okumak isterseniz önceden yayınladığım yazımdan ulaşabilirsiniz.

9-16 Temmuz arasında Koç burcundaki Mars ile Kiron kavuşum yapacak, dikkatli olmak gereken günlerdeyiz. Merkürle de sert açısı tartışmalar ve kopmalara açık yapıyor bizi! Bu aslında damarımıza basıldığı için veya sadece birşeyleri birilerine ispatlamak için mücadele vermek anlamına da gelir! Bugünlerde dikkatli olmak, risk almamak, kazalara ve yanlış anlaşmalara dikkat etmek iyi olacaktır, bu kavuşum sizin haritanızda bilinmeyen işler, saklı konular ve hastanelerle ilgili konuları anlattığından bu dönemde ufak bir operasyon geçirmek gibi konular gündemde olabilir.

14 Temmuz özellikle dikkat etmek gereken bir gün, şiddet olayları, gerginlik, patlamalar yaşanabilir.

12 Temmuzda Merkür düz harekete geçmek üzere duruyor, Yengeç burcundaki bu hareket iletişim sorunlarını ortadan kaldıracak. Artık eskiye dönmeyi bırakıp ilerlemek üzere harekete geçeceğiz ve işlerimizde daha rahat ilerleyeceğiz. Boğa burcu için bu etki iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alanınızda olan bu hareket bu alanlarda daha rahat ilerlemeyi getirebilir.  

20 Temmuzda 28 derece Yengeç burcunda bir yeni ay daha meydana geliyor! Bu tutulma değil sadece yeni ay ve sonunda başlangıçlar için daha iyi bir dönem… Bu yeni ay sırasındaki Satürn karşıtlığı dikkat çekici… Birşeyleri kurmak için bazı zorlukların üstesinden gelmek gerekliliğini ve dirayetli olma gerekliliğini anlatıyor! Yine bir yer değişimi, kısa bir seyahat, kardeşlerle ilgili bazı konularda yeni kararlar ve hatta yeni bir eğitime başlama kararı bu dönemde alınabilir. Geri giden gezegenler azaldığından karar almak için daha rahat bir dönemdeyiz…  #boğa burcu

22 Temmuz sabahında Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor! Ayı daha dışa dönük ve kendimize güvenli bitiriyoruz… Aslan burcu zamanı daha çok keyfe, kendimize, tatile ve güzel aktivitelere zaman ayırırız. Sizin aile, ilişkiler, evinizle ilgili konular ve gayrimenkul alım – satımını anlatan alanınızda olacak bu etki, bu konular için elinizi kuvvetlendiriyor. Ne de olsa Umarım beklediğiniz güzel gelişmeler ardı ardına geldiği bir ay olur sevgili Boğa burçları

Temmuz ayının genelini anlattığım videomu buradan izleyebilirsiniz https://youtu.be/3osxEr83EYs

En doğru yorum sizlerin bireysel haritasından çıkan yorumdur, eğer sizde danışmanlık almak ve doğum haritanızdan hem doğuştan gelen, hem de yıllık etkileri öğrenmek isterseniz guliz@gulizkkinaastroloji.com’dan iletişime geçebilirsiniz. #boğa burcu

Astrolog M. Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir