Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

30

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Kova Burcu Temmuz Burç Yorumu! 1 Temmuz

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

burç yorumu

KOVA & YÜKSELEN KOVA TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU! #burçyorumu

İş ve ikili ilişkiler konuları yoğun olarak gündemde olacak!

Sevgili Kovalar, Temmuz ayına Yengeç tutulmasının etkisinde başlıyoruz, bu tutulmalar son 2 devam etmekte idi ve bu yaz aylarındaki son tutulmalar ile etkisini kaybediyor olacak. Sizin iş alanınızda olan bu tutulma iş konularında yeni bir başlangıç veya eski işlerle ilgili bir düzenleme getirmiş olabilir.  #temmuz burç yorumu

5 Temmuz sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma yine sizin bilinçaltınızı anlatan, bilmediğiniz bazı konuları ve sağlık konularını anlatan alanda olacak. Daha duygusal etkiler içeren bu tutulmada neleri geride bırakmam gerekir ve neleri değiştirmem gerekir soruları gündemde olacak. (burç yorumu)

Genel olarak hızlı gelişmeler getirebilecek bir tutulma olacak, bazı sonlanmalar ve önemli kararlar gündemde olabilir. Mars’ın Koç burcunda sizin iletişim, seyahatler, eğitimler ve sözleşmeler konularını anlatan alanınızda ilerlemesi ise bu alanları uzunca bir süre gündeminizde tutacak. Etkilerini detaylı anlatmıştım bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz.  

6 Temmuzda geri harekette olan Satürn burcunuzdan çıkarak Oğlak burcuna geri dönecek bu aslında bir süre size nefes aldırsa da Aralık ortasına kadar bu alanda kalacak olan Satürn sonrasında burcunuza geri gelecek ve önemli bir değişim dönemini başlatacak. Etkilerini detaylı okumak isterseniz önceden yayınladığım yazımdan ulaşabilirsiniz.

9-16 Temmuz arasında Koç burcundaki Mars ile Kiron kavuşum yapacak, dikkatli olmak gereken günlerdeyiz. Merkürle de sert açısı tartışmalar ve kopmalara açık yapıyor bizi! Bu aslında damarımıza basıldığı için veya sadece birşeyleri birilerine ispatlamak için mücadele vermek anlamına da gelir! Bugünlerde dikkatli olmak, risk almamak, kazalara ve yanlış anlaşmalara dikkat etmek iyi olacaktır, bu kavuşum sizin kardeşler ve iletişim alanınızda olacağından bu konulara ekstra dikkat! (burç yorumu)

14 Temmuz özellikle dikkat etmek gereken bir gün, şiddet olayları, gerginlik, patlamalar, yangınlar yaşanabilir, risk almayın bugünlerde…

12 Temmuzda Merkür düz harekete geçmek üzere duruyor, Yengeç burcundaki bu hareket iletişim sorunlarını ortadan kaldıracak. Artık eskiye dönmeyi bırakıp ilerlemek üzere harekete geçeceğiz ve işlerimizde daha rahat ilerleyeceğiz. Bu gerilemenin bitişi sizin içinde iş alanında iletişimi daha düzgün bir hale getirecek, eski işlerden sıyrılıp yeni işlere girişebileceksiniz. (burç yorumu)

20 Temmuzda Yengeç burcunda bir yeni ay daha meydana geliyor! Bu tutulma değil sadece yeni ay ve sonunda başlangıçlar için daha iyi bir dönem… Bu yeni ay sırasındaki Satürn karşıtlığı dikkat çekici… Birşeyleri kurmak için bazı zorlukların üstesinden gelmek gerekliliğini ve dirayetli olma gerekliliğini anlatıyor! Sizin için bu yeni ay iş, sizin için çalışanlar, günlük rutinde bir yenilenme ve sağlık konularında yeni başlangıçları getirebilir.

22 Temmuz sabahında Güneş Aslan burcunda geçiş yapıyor! Bu dönem hepimizin enerjisini yükseltecek ama yükselen Kovaların tam karşıt alanında olacağından ikili ilişkiler açısından güzel bir dönem başlayacak. Bu hem bir ilişki başlangıcını anlatabilri, aynı zamanda bir evlilik kararı veya bir ortak işe başlama da söz konusu olabilir.  Umarım güzel değişimler yolunuza gelir ve siz bunları kolaylıkla Kabul edersiniz…   Tüm burç yorumlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Oğlak burcundaki tutulmayı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz. https://youtu.be/H2a5kScU9wk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir