Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

11

Haziran 2016

0

YORUMLAR

Kova Burcu Haziran Yorumu – 11

Yazar , Kategori Aylık Burç Yorumları

kova burcu

Kova Burcunu Haziran ayında neler bekliyor?

aquarius

KOVA ve YÜKSELEN KOVA BURCU:

 Sevgili Kova burçları geçen ay burcunuzda gerçekleşen dolunay sizin sosyal çevre ve arkadaşlar alanınızı etkiledi. Zaten bu alandan bir süredir Satürn gezegeninin geçişi sizin arkadaşlarla ilgili çeşitli sınavlardan geçmenizi, bazı arkadaş kayıpları, küslükler ve yanı sıra yeni çevrelere girmenizi etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Yine geçen dolunay ve civarı bazı arkadaşlarınızla tartışmalar, kavgalar veya küslükler yaşamış olabilirsiniz.

5 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin aşk, eğlence, hobiler ve çocukları anlatan evinizde gerçekleşiyor. Bu alanda yeni başlangıçlar, yeni bilgiler ve yeni yaklaşımlar söz konusu. Mesela bir bebek haberi bu dönemde gelmiş olabilir.

Yeni bir aşk söz konusu olabilir ya da yeni bir hobi edinmek üzere araştırmalara başlayabilirsiniz. Yine çocuklarınızla ilgili konularda yeni yaklaşımlar, yeni bir eğitim, okul değişimi ya da onlara aldırmak istediğiniz ekstra kurslarla ilgili konular gündeminize gelebilir bu yeni ayda ve sonrasındaki günlerde. #kova burcu

12 Haziranda ise bazı sürprizli durumlar söz konusu olabilir. Bu beklenmedik gelişmeler ve sürprizler sizin yine aşk konularınızda, kardeşiniz ile ilgili konularda ya da çocuklarınız ile ilgili konularda olabilir.

13 Haziranda Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile iletişimde müthiş bir hızlanma olacak fakat gelen her bilgiye de teyid etmeden inanmamak lazım. Yine bu etkiler aşk, çocuklar, eğlence ve hobiler alanını kapsayacak.

17 Haziranda Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve biz ilişkilerimize daha duygusal yaklaşacağız. Bu geçiş sizin çalışma, hizmet etme ve sizin için çalışanlar alanınızda olacak. Bu dönemde işe yeni birisi başlayabilir ve size çok iyi bir destekçi olabilir. Yine sağlığınızla ilgili konularda bazı iyileşmeler yapmak içinde güzel bir zaman dilimi olabilir. #kova burcu

20 Haziranda Yay burcunda ikinci bir dolunay gerçekleşecek bu dolunayda yine arkadaşlar, sosyal çevreniz,kulüpler ve derneklerle ilgili konular gündeme gelecek.

21 Haziranda Güneş de Yengeç burcuna geçiyor ve sizin yine çalışma, hizmet etme, sizin için çalışanlar ve sağlığınız ile ilgili alanı etkiliyor. Güneş buraya gelince bazı sağlık problemleri gündeme gelebilir. Yine bu dönemde iş konusunda güzel destekler almanız ve çalışma alanınızda güzel gelişmeler, patronlardan güzel destekler hatta iş değiştirme bile söz konusu olabilir.

23 Hazirandan ayın sonuna kadar güzel etkiler var, yaşayacağınız gelişmeler ve atacağınız adımlar güzel sonuçlanabilir. Sadece Mars’ın ay sonuna kadar geri harekette olduğunu unutmayın.

30 Haziranda Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile iş, çalışma ortamı konularında yoğun hareketler, haberler söz konusu olacak.  Güzel bir ay dilerim… #kova burcu

Astroloji hakkında detaylı bilgi almak isterseniz astroloji nedir, bireysel haritalar neler anlatır, ben nasıl yorumluyorumu anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

Burçları anlattığım genel yazıma da bu linkten ulaşabilirsiniz…

Eğer bireysel haritanızın okunmasını isterseniz, doğum haritası analizi, aşk analizi veya yıllık rapor için bana gkina07@gmail.com’dan ulaşabilirsiniz.

Astrolog M. Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir