Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

19

Ekim 2016

15

YORUMLAR

Melekler Sayılar aracılığı ile bize ne anlatıyor?

Yazar , Kategori Melekler, Numeroloji

melekler

Melekler sayılar aracılığı ile ne mesajlar veriyor?

angel-028

Tekrar eden ve sürekli gördüğümüz sayılar aslında bize mesaj veriyor olabilir o yüzden ne anlama geldiğini takip ederseniz o dönemin mesajını da anlayabilirsiniz. Melekler sayılarla bize nasıl yön gösteriyor? #melekler sayılar

11– Düşüncelerine dikkat et ve sadece istediğin şeyleri düşün, istemediğin şeylere odaklanma . Evren şu anda düşüncelerine göre harekete geçecek ve sana güzel bir kapı açıldı. O yüzden negatif şeyler yerine pozitif şeyler düşündüğünden emin ol.

22 – Düşündüğün ve istediğin şeyler gerçekleşmeye çok yakın sakın pes etme. Pozitif kal, istediğin şeylere odaklan ve onları elde ettiğinde yaşayacağın duyguda kal. Eğer bu duyguda kalmakta sorun yaşıyorsan meleklerinden yardım iste.

33 – Yüksek ruhlar sana şu anda çok yakın, onlardan yardım ve bilgelik iste sana rehber olacaklardır. Seni seviyorlar ve destekliyorlar.

44 – Meleklerin etrafında ve sana yardım ediyorlar ve sana sevgilerini sunuyorlar, onları hisset ve yardımlarını kabul et.

55 – Eğer bu aralar hayatında bir değişim yapmak istiyorsan o değişimin vakti geldi. Bunu iyi ya da kötü olarak görme sadece akışta kal. Eğer yakın zamanlarda hayatında bir değişim için dua ettiysen bu değişim ona cevaptır. Olan olayların içindeki hayrı gör ve değişime izin ver.

66 – Düşüncelerini çok fazla maddi konulara odakladığın için dengen bozuluyor. Maddiyat ile maneviyat arasında denge kur. Yapmak istediğin ve sevdiğin şeylere odaklan ama ruhunu tatmin etmeyi de unutma. Çünkü gerçek mutluluk ancak bu ikisi arasında denge kurulduğunda gelecektir.  Dusuncelerinin dengesi bozulmus su anda, cok fazla materyalist

77 – Harika bir işaret! Meleklerin dileklerinin gerçekleştiğini müjdeliyorlar. İyi yolda gidiyorsun ve daha fazla iyi haber ve sürpriz kapıda.

88 – Hayatında faz değişimi yaşamak üzeresin. Birşeyler bitecek ama akabinde başlangıçlar da gelecek. Kariyerinde ya da ilişkinde bir sonlanma olabilşr ama bilki bu daha hayırlı bir kapının açılacağı anlamına geliyor. Girişim yap ve gitmek istediğin yola odaklan. Gerçekten hayatta ne yapmak istiyorsun? #melekler sayılar

99 – Bir dönemin sonu anlamına gelir daha çok enerjisel boyut içerir. Eğer enerji çalışmaları yapıyorsan belirli bir olgunluğa ulaştığın anlamına gelir. İlahi olanla temas, başkalarına yardım etme temaları hayatına girecek. Hazır mısın?

00 – Yeni bir döngü, yeni başlangıçlar ve Tanrıya yakın olmak demektir. Tanrının sevgisini içinde hisset, sevmeye ve sevgiyi paylaşmaya odaklan.

#Melekler sayılar

Burçların özelliklerini okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz… 

Astroloji nedir derseniz, burçtan çok daha fazla olduğunu ve bir haritanın neler anlattığını, bireysel haritanızdan neleri öğrenebileceğinizi anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/hdhVFhfCA_I

 

15 Yorumlar

  1. Özgür Akin
  2. ZERO
  3. Zeynep Karaer
  4. Nurcan
  5. Emre
  6. sibel serra

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir