Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

15

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Süper Ay’ın Burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

indir

KOÇ BURCU: Yükselen Koçların para hanelerini etkiliyor olacak bu dolunay. Parasal konularda ani gelişmeler, beklediğinizin üzerinde alacağınız bir para, satmak istediğiniz bir şeyden güzel para elde etmek söz konusu olabilir. Hem iş hem de başka kanallardan parasal konularla ilgili haberler ve para akışı mümkün olabilecektir. Para kazanmak için başka kanallar ve iş dışında bir yerlerden para gelmesi de mümkündür.

BOĞA BURCU: Hayatınızda kendinizle, hedeflerinizle ve değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgili başlangıçlar yapmanız mümkündür. Bir nevi sil baştan başlayabilirsiniz bazı şeylere. Kendinizle ilgili uzun zamandır yapmayı beklediğiniz konular ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Görünüşünüzde değişiklik yapmak, hayatınızla ilgili yeni kararlar almak mümkündür bu süreçte.

İKİZLER BURCU: Bilginiz olmayan ve sizden saklanan konular bu günlerde ortaya çıkabilir. Yine sizin birilerinden gizli tuttuğunuz şeyler varsa ortaya çıkabilir bu dolunay döneminde. Hızlı ve ani gelişmeler mümkündür. Bilinçaltınızda yatan bazı korkularınızın tetiklenmesi ve rüyalarınızın çok aktif olması da muhtemeldir. Bilinçaltı ve şifa çalışmaları için son derece ideal bir zaman dilimi, korkularınız ve bağımlılıklarınızın üstüne gitme zamanı. Sitemde yer alan dolunay meditasyonunu mutlaka deneyin. https://gulizkinaastroloji.com/category/meditasyon/

YENGEÇ BURCU: Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler, alacağınız bazı haberler söz konusu olabilir bu dolunayda. Hayalini kurduğunuz bazı şeylerle ilgili haberler ve gelişmeler duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız bazı destekler veya onlarla ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu bu günlerde.

ASLAN BURCU: Kariyerinizle ilgili hızlı gelişmelerin yaşanabileceği bir dönemdesiniz. Kariyerinizde bazı ani gelişmeler ani önlemler almanızı ya da değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. İş konularında ortaya koyduğunuz eforlar varsa onların sonuçlarını bu dönemde alabilirsiniz ve yükselebilirsiniz. Sizi ön plana çıkaracak gelişmeler ve uzun süredir yürüttüğünüz projelerin sonuçlarını görmeniz mümkündür.

BAŞAK BURCU: Yurt dışına gitmeye karar verebilirsiniz sevgili Başaklar. Bu dolunayın konuları arasında yurtdışı ile yapılan işler, yabancılar ile ilgili konular, yüksek eğitim konuları ve inançlarla ilgili konular var. Bu konularda bazı hızlı gelişmeler yaşayabilir ve bazı kararlar almanız gerekebilir. İlgilendiğiniz bir konuda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz ki bu dil ya da astroloji gibi bir eğitim de olabilir.

TERAZİ BURCU: Ortak yapılan işler, ortak projeler veya ortak finans konuları gündeminizde olacak. Yine eşinizin parası ile ilgili konular ve miras konuları da gündeminize gelebilir bu dönemde. Şans oyunlarından beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Ortak mallar ve bu konularla ilgili bazı gelişmelerde söz konusu olabilir. Banka kredileri almak ya da ödemelerinin yapılması gibi konularda bugünlerde gündeminizde olabilir.

AKREP BURCU: Yeni başlangıçlar yapan Akrep burçlarının ektiklerini biçme vakti geldi.  Özellikle ikili ilişkiler ve evlilik alanında hızlı gelişmeler söz konusu Akrepler için. Bu aniden evlilik ya da ilişkiye başlama kararı olabileceği gibi, bitmesi gereken ilişkilerin bitimi de olabilir. Yine ortak yapılan işlerde ortaklarla ilgili bazı haberlerin gündeme gelmesi ve bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

YAY BURCU: Çalışma hayatınız ile ilgili konular, sizin için çalışanlar, ekip arkadaşlarınız ve iş yerinizde bazı gelişmeler bu dolunay ve sonrasındaki 10 gün içerisinde çok aktif olacak. Bazı konularda inat etmeniz, değişime direnmeniz söz konusu olabilir. İşten ayrılma, iş değiştirme ya da yeni bir işe başlamakta mümkündür. Sağlığınız ile ilgili konularda bu dolunayda gündeme gelebilir, boyun ağrıları olması muhtemeldir. Bu günlerde bir doktora giderseniz uzun zamandır sıkıntı çektiğiniz konularda gelişmeler elde edebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Aşk konularında gelişmeler yaşayacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Oğlaklar. Bu dolunay ve sonrasında yeni birisi hayatınıza girebilir ya da hayatınızda olan kişi ile ilgili bazı bilgiler öğrenebilirsiniz. Hızlı kararlar almaktan kaçının yanılmaya eğilim olan bir dönemdesiniz. Yine çocuklarla ilgili konularda bu dolunayda gündeminize gelecek. Yeni bir bebek haberi alabilirsiniz bu dolunay ve takip eden 2 haftalık süreçte.

KOVA BURCU: Ev – aile konuları bu dolunayın gündeminde olacak. Ev değiştirebilirsiniz ya da ailenizle ilgili bazı konular gündeme gelebilir, eğer uzun süredir çözümsüz kalmış bazı konular varsa bu dolunayda artık çözüm bulunabilir. Yine babanız ile ilgili konularda bu dolunayda gündeminize gelebilir. Ev alım, satım konuları yaşayabilirsiniz, sadece bu konulara hızlı kararlar almayın ve acele etmeyin. Aldığınız ya da sattığınız malın değerinden emin olun.

BALIK BURCU: Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konular gündeminizde olacak bu dolunay zamanında. Onlarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz veya bazı bilgiler gündeminize gelebilir. Yine kısa seyahatler ve bu seyahatlerde öğreneceğiniz bazı şeyler size birçok şey katacak ve hayatınızın yönünü belirlemenize yardım edecek. Yazışmalar, sözleşmeler ya da uzun süredir üzerinde çalışılan projelerin ortaya çıkması için ideal bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir