Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

2

Ocak 2017

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI -YAY

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

sagittarius

YAY BURCU 2017 YILI YORUMU…

Sevgili yükselen Yaylar, 2017 yılında ana odağınız, kendiniz ile ilgili konular, gerçekleştirmek istediğiniz şeyler, hayalleriniz, planlarınız ve sosyal çevreniz olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin özellikle para hanenizi etkilediğinden, parasal konularda bazı gecikmeler, kariyeriniz ile ilgili yapmak istediğiniz şeylerde aksaklıklar söz konusu olabilir. 8 Ocak tarihine kadar bu konularda girişimler yapmamaya dikkat edin. Yine ilişkileriniz ve evliliğiniz ile ilgili konuları yönettiğinden eski ilişkiler ya da evlilikler ile ilgili konular bu dönemde gündeminize gelebilir.

Mars şu anda sizin eviniz ile ilgili konuları, gayrimenkul alım – satım konularını anlatan alanda ilerliyor ve aynı zamanda bu konularda sizi kararsız bırakıyor. Yine aşk konularında da net olmayan bir durum olabilir ve ne yapacağınızı bilmez bir halde olabilirsiniz. Tüm bu alanlarda netlik için Ocak ayının sonunu beklemeniz daha doğru olacaktır.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu gezegen sizin hem çalışma hayatınızı anlatan alanı hem de hayalleriniz, planlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili alanı etkilediğinden öncelikle iş konularında bu zamanlarda aksiyon alırken dikkat edin. Ayrıca yine hayalleriniz ve yapmak istedikleriniz ile ilgili de hareket ederken dikkatli olun. Bu dönem size eski arkadaşlarla buluşmalar ve eski iş arkadaşlarınızla görüşmek için iyi fırsatlar getirecektir. Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemlerde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca şeylerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın umutlar, hayaller ve sosyal çevre alanında ilerliyor bu konularda güzel gelişmeler bu yıl Ekim ayına kadar mümkün. Hep hayal ettiğimiz ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz birçok şeyi bu yılda yapabilirsiniz. Jüpiter 6 Şubat – 9 Haziran arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren şeylerde olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı fazla zorlamayın demek yerinde olacaktır. Fakat haritasında eğer Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar var ise onların bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin burcunuzdan geçtiği için sizi zorlamaya devam ediyor olacak. Tüm Yay burçları bir nevi hayatlarını yeniden yapılandırıyor olacaklar, özellikle yükselen Yaylar. Bazı bitişler ve takip eden başlangıçlar bu dönemde söz konusu olmaya devam edecek. İş konuları, yaşadığınız yer konuları hep değişikliğe açık olacak. Sabrınız ve iyi niyetinizin biraz sınandığı bir yıldayız 2017 sonuna kadar.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin yurtiçi – yurtdışı alanınızı etkileyecek. Yurtdışına gitmek ya da burada kalmak konuları arasında olabilirsiniz. Yine birçok yükselen Yay için eğitim konularında kararlar vermek ve değişimler zamanı olacak. Bekar Yay burçları için bu yıl evlilik içinde iyi bir yıl olacak.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol  paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir