Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

14

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Venüs Düze Geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

İlişkilerde rahat bir nefes alma vakti!

Uzun bir süredir geri harekette olan Venüs 15 Nisan itibari ile düz harekete geçiyor, tabii normal hızına dönmesi biraz vakit alacak ama sonunda artık ilişkilerdeki problemler ortadan kalkacak. Venüs gerilemesi bize neler getirdi bir bakalım önce! Bazılarımıza eski sevgilileri getirdi, bazılarımıza ise eski ilişki problemlerini. Takıldığımız, kendimize güvenmediğimiz, eksik hissettiğimiz alanlar bir bir önümüze geldi. Korktuk, takıldık, takıntı yaptık, eksik hissettik ama yüzleşmeyi  bilenler için ise iyi bir zamanlama oldu.

İlişkiler aynamızdır ve retro zamanları da bu aynayı kendimize tutmak ve nasıl daha iyi bir ilişki yaşayabilirim, bunun için hangi huylarımdan ya da korkularımdan vazgeçmem lazım diye sormak için iyi zamanlardır. İyi bir ilişkide olanlar bile, acaba diğerleri gibi bunu da kaybedebilir miyim dedi, hatta kaybetme korkusu birilerine “ben önce bırakayım” bile dedirtti. Şimdi bu sorunların yavaş yavaş etkisi azalacak ve normal rutin hayatımıza döneceğiz ama cebimize bu retro döneminden neler koyduk önemli olan o!

Eski sevgilisi karşısına çıkanların ise; neden istemediklerini bir kere daha anlama vakti oldu. Yeni birisi karşısına çıkanlara ise dikkat diyorum bu kişi (eğer haritanızda Venüsünüz retro değilse) sizin karşınıza size hayat yolunuzda birşeyler öğretmek üzere gelmiş ve yakında gidecek olabilir. Venüs düze dönüyor ama sevgili iletişim gezegenimiz Merkür şimdi de geri gidiyor. Bu da hala daha konuşulmamış birşeyler varsa otur konuş, çöz veya bitir diyecek.

Hepimizin cebimize koyduğumuz, yanımıza aldığımız öğretilerle daha güzel ilişkilere yelken açtığımız bir zaman dilimi olması dileği ile! Yolunuz sevgi olsun, kalbiniz sevgi dolsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir