Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

29

Mayıs 2017

0

YORUMLAR

Bu hafta bizi neler bekliyor?

Yazar , Kategori Astroloji

İyi haftalar! Heyecanlı, hareketli birazda zorlu etkiler içeren bir haftaya giriyoruz! Haftanın ilk 3 gününde Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve kendimizi ön plana çıkarmak isteyeceğimiz bir zaman dilimi olacak. Fakat haftanın genelinde engellenme ve zorluklarla karşılaşma enerjisi de yüksek. Bu etkiyi aslında son 1 haftadır hissediyoruz, birşeyler yapmak isteyip hatta harekete geçip bize bağlı olmayan sebeplerden ilerleme kaydedemememiz söz konusu. Bu haftanın da özellikle ilk 2 günü,çok konuşulan ve yazılan Mars – Satürn karşıtlığı nedeni ile biraz zorlu olacak. İki kötücül diye nitelendirilen bu 2 gezegenin zorlu bir açı olan karşıtlık durumunda bulunması birçok kişi tarafından kötücül ve yıkıcı olarak görülebilir ama ben olaylara doğru bakarsak her zorlu durumdan iyi bir gelişme şansı çıkarabileceğimizi düşünüyorum. O yüzden bu engelleri birer fırsat olarak görün ve üzerine gidin,ihtiyacınız olan kuvvet içinizde mevcut merak etmeyin!

İnsan olmak aslında büyük bir potansiyel demek, Allahın yarattığı mucizelerle dolu bir bedene sahibiz. İnandığımız şeyi hayatımıza çekiyoruz ve bakış açımız ile cenneti de cehennemi de bu hayatta deneyimliyoruz. Herkes her şeyi başarma kapasitesine sahiptir çok ufak bir ayrıntıyı unutmazsak! “kendimize inanmak ve güvenmek”.Bugüne kadar kendinize koyduğunuz sınırlamaları düşünün, korkunun ve endişenin sizi sınırladığı alanları, bunların üzerine gidin ve kendinizi aşın, inanın çok daha iyi hissedeceksiniz. Hayatı ertelemeyin, yarının garantisi yok o yüzden gitmek istediğiniz tatile gitmek için adım atın, hep yapmak istediğiniz birşeyi ya yapamazsam ya da başarısız olursam diye ertelediğiniz şeyleri peşi sıra yapın. İnanın eğer başarırsanız kendinize güveniniz 2 kat artacak! Ve evrene şu soruyu sorun ” Bunu yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, bunu yapabilmem için neler mümkün? Bırakın mümkün olsun, siz fazla düşünüp nasıl olmayacağını hesaplayarak birşeyleri engellemeyin, aradan çıkın!

Hala daha İkizler burcundaki yeni Ay’ın etkisindeyiz ve aslında yeni düşüncelere ve bakış açılarına açığız. Bu haftanın zorlu durumlarından bir diğeri ise Venüsün – Uranüs ile kavuşumu –  aslında aşk ve sevgiye bakış açınızda büyük yenilenmelere ve değişime açık olmanızı sağlıyor. Tabii ki ilişkilerde ani kopmalar ve yön değişiklikleri de gündeme gelebilir. Uzun süredir aşkı arayanların ise pat diye karşısına birileri çıkabilir! Olamaz mı olabilir… Sevgiyle kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir