Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

19

Haziran 2017

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi!

Yazar , Kategori Astroloji

Günaydın! Bugün #Ay #Koç burcunda ilerliyor olacak. Girişimci olacağımız, bir şeyleri halletmek isteyeceğimiz aktif ve dinamik bir günde olacağız. Sabırsız olabiliriz ve konuların ilerlemesini isteyebiliriz ve bir şeyler istediğimiz hızda gitmezse sabırsızlanabiliriz. Bugün düşüncelerimizi ve duygularımızı güzel bir şekilde ifade edebiliriz. Güne içerisinde aktif olacak Ay – Merkür olumlu açısı yapacağımız konuşmalardan güzel sonuçlar alacağımızı anlatıyor. Bazı durumlarda abartıya kaçabiliriz o yüzden dengeyi tutturmak gün genelinde önemli olacak. Kalıcı sonuçlar elde edeceğimiz ve zorlu durumlarda güzel dönüşümler yapıp çözümler bulacağımız bir gün olacak.

Akşam saatlerinde yaşanacak Ay – Uranüs kavuşumu ise bizde evreka!modu yaratabilir. Yaratıcılığımız son derece yükselebilir, uzun zamandır çözüm bulamadığımız sorunlara güzel çözümler bulabiliriz. Sağlık açısından ise biraz dikkat edilmesi gereken durumlar oluşturabilir bu durum, özellikle akşam üzerinden itibaren tansiyon problemlerine dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir